Sandalye Ve Çiçek Hirsizlari Kamerada

Bursa’da bir dernegin bahçesinde bulunan sandalye ve çiçekleri çalan at arabali hirsizlar, güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Sandalye Ve Çiçek Hirsizlari Kamerada
Olay, merkez Nilüfer ilçesi 23 Nisan Mahallesi Arasli Sokak’ta meydana geldi. Dernege gelenlerin oturup dinlendigi, sandalyeleri gözüne kestiren hirsizlar, her gün kontrol ettikleri sandalyelerin bagli olmadigini görünce harekete geçti. Bahçede bulunan plastik sandalyeleri almaya gelen hirsizlar, rahat tavirlariyla dikkat çekti. At arabasiyla dernegin önüne yanasan 2 hirsiz, güvenlik kamerasinin çektiginden bilgileri oldugu için yüzlerini gizleyerek içeri giriyor. Kendilerinden emin sürgülü kapiyi çekip bahçeye giren hirsizlardan biri sandalyelere yönelirken, digeri ise çiçekleri kucakliyor. Begenmedikleri 2 sandalyeye birakan hirsizlar, çaldiklarini ise, kimse fark etmesin dile çuvala koyuyor. Yakalanma korkusu olmadan hareket eden hirsizlar, çikarken de kapiyi kapamayi ihmal etmiyor.

Sabah kalktiginda sandalyelerin ve çiçeklerin bahçede olmadigini gören dernek yetkilisi Mehmet Çibir, güvenlik kameralarini incelediginde ise gözlerine inanamadi. Kameralarda, hirsizlarin at arabalari ile geldiklerini belirten Çibir, “Yaklasik 7 tane sandalyemiz vardi. Sabah kalktigimda sandalye ve çiçeklerin olmadigini fark ettim. 2 kadin hirsizin at arabasi ile geldigini gördüm. Hirsizlar, rahat bir sekilde bahçeye girerek sandalyeleri aliyor. Daha sonra çiçekleri de çalarak uzaklasiyorlar. Hadi sandalyeleri çaldilar ama çiçekleri ne yapacaklar” diye konustu.

Kaynak: İHA