Canpolat Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, seçim çalismalari çerçvesinde ev ziyaretlerini Devteysti Mahallesi’nde sürdürdü.

Canpolat Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor
Devteytsti Mahallesi’ndeki ev toplantisinda vatandaslarla bir araya gelen Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyerek yaklasan 31 Mart Mahalli Idareler seçimi için destek istedi.

Ev toplantisinda yaptigi konusmada Canpolat, “Ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz diye bir atasözü var. Allah’a hamdolsun tarlada izimiz var harmanda yüzümüz var ki simdi burada sizin yaninizda duruyoruz. AK Parti demek dünya lideri hakkin yolunda Recep Tayyip Erdogan demek, AK Parti demek hizmet demek, AK Parti demek vatandasin gönlünde taht kurmak demek, vatandasin bagrinda içinde olmak demek. Allah’a hamdolsun pandemiye ragmen sele depreme ragmen Allah afet vermesin Haliliye Belediyesi, büyüksehir ve hükümet yatirimlari anlaminda dolu dolu Haliliye adina bir bes yil geçirdik. Biz ne söz verdiysek sözümüzü tuttuk o yüzden diyoruz ki sözümüzün eriyiz Haliliye’nin neferiyiz. Merkezi hükümet basta lider Recep Tayyip Erdogan sonra bizim kendi içimizdeki büyüksehir ve diger kurumlar, valilikle birlikte ilçe belediyeleri ve teskilatimizla uyum, birlik, beraberlik ve bereket bize hayirli ve bereketli hizmetleri getiriyor. Bunu unutmayalim birlikten kuvvet dogar tabi bu birligin temel tasi temeli sizlersiniz mayasi sizlersiniz diyoruz ya isimiz hizmet gücümüz millet, millet sizsiniz. Bölgenin genel durumuyla ilgili var gücümüzle gayretle bölgenin refah seviyesini arttirmak bölgeyi gelistirmek adina gelecekte kurum binalarinin buraya gelmesini saglayacagiz bununla ilgili gayret gösteriyoruz buna büyük ölçekte imar, yesil alani, kurum binalari, ana caddeleri, ana arterleri, dogalgazi bunlar hizli bir sekilde refah seviyesini yükseldigini gösterir. Çünkü bu bölge benim için kiymetli bu bölgedeki oturanlar benim için son derece kiymetli AK Parti için de son derece kiymetli çünkü her seçimde bölge yüksek oy oraniyla biz Erdogan’in ak partinin yanindayiz diyor. Size ne kadar hizmet etsek azdir biz de insallah sizlerin hizmetkarlari olarak bireysel sorunlariniz da bizim sorunlarimiz genel sorunlariniz da bizim sorunlarimiz ama her seye herkese ragmen biz durmadik yilmadik yorulmadik çalistik ve yine çalisacagiz biz Haliliye’mizi bes yil boyunca hizli adimlarla yürüttük 31 Mart sonrasi insallah Haliliye kosar adimlarla kosacak biz haziriz kararliyiz diyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA