Kâmil Koç, 2024'E Yeni Yatirimlarla Basladi

Türkiye’nin önde gelen seyahat markalarindan Kâmil Koç, 2024 yilina yeni yatirimlarla basladi. Yeni yilda hizmet kalitesini Türkiye’nin en ücra kösesine tasimayi hedefleyen sirket, büyüme hedefleri dogrultusunda filosuna 10 adet TEMSA VIP Safir katti.

Kâmil Koç, 2024'E Yeni Yatirimlarla Basladi


Kâmil Koç, yeni yila güçlü bir yatirimla basladi.

Sirket, 53 araçlik yatirimin ilk kismini gerçeklestirdi. Hem güçlendirdigi hem de gençlestirdigi araç filosu ile yol arkadaslarina daha konforlu ve daha güvenli bir seyahat imkâni sunmayi hedefleyen sirket, 10 adetten olusan yeni araçlari TEMSA’nin Adana’daki tesislerinde düzenlenen törenle teslim aldi. Törene Kâmil Koç Otobüsleri Icra Kurulu Üyesi ve Operasyon Direktörü Mehmet Türkyilmaz ile TEMSA Türkiye Satis Direktörü Baybars Dag katildi.



“Yeni yila, yeni yatirimlarla ve çok daha büyük hedeflerle basliyoruz”

Mehmet Türkyilmaz, yeni yila yeni yatirimlarla basladiklarini belirterek, sunlari söyledi:

“2023 yili, yasanan zorluklara ragmen hedeflerimize ulastigimiz bir yil oldu. Yeni yila ise, yeni yatirimlarla ve çok daha büyük hedeflerle basliyoruz. Amacimiz, ulastigimiz bu rakamlari daha da ileri tasimak ve hizmet kalitemizi daha fazla insanimiz için ulasilabilir kilmak. Bu kapsamda, yil içinde yapmayi planladigimiz 53 araçlik yatirim hedefimizin ilk kismi olan 10 adet TEMSA VIP Safir otobüsü bugün filomuza kattik. Filomuza kattigimiz yeni araçlar, ülkemizin dört bir yaninda yolcularimiza hizmet verecek.

Türkiye’nin en çok tercih edilen seyahat markasi olarak 98 yillik yol serüvenimizde her zaman yol arkadaslarimiza en iyi hizmeti sunma gayreti ile çalistik. En iyi hizmet ölçütlerimizden biri kuskusuz, son teknolojilerle donatilmis, en modern araçlar diyebilirim. Yolcularimizin güvenligi, konforu ve keyif alacaklari bir seyahat deneyimi için otobüslerin kalitesi büyük önem tasiyor. Bu nedenle de filomuzu sürekli yeniliyor, gençlestiriyor ve güçlendiriyoruz. Bugün de yine yol arkadaslarimiz için yolculugu daha keyifli ve unutulmaz kilacagina inandigimiz son model otobüsler ile filomuzu daha da güçlendirdik. Otobüsler ülkemizde üretilen ve teknoloji, konfor, güvenlik ve yüksek tasarrufun yani sira doga dostu motorlariyla sektörde kendini kanitlamis araçlar. Bu sayede filomuza da güç katacaklarina inaniyoruz. TEMSA ile is birligimiz çok uzun yillara dayaniyor. Bugün bu güçlü markamizla olan yol arkadasligimiza yeni bir halka daha eklemenin mutlulugunu yasiyoruz. Önümüzdeki süreçte de yine yeni yatirimlarla Kâmil Koç’un hizmet kalitesini farkli noktalara tasimaya devam edecegiz. Yeni otobüslerimiz Kâmil Koç Ailesi’ne ve tüm yolcularimiza hayirli olsun.”

“Iki köklü sirketin is birligi sektörün farkli paydaslarina da örnek olacak”

Baybars Dag da Türkiye’nin iki önemli markasinin is birliklerini yeni alimlarla çok daha güçlendirdiklerini vurgulayarak, sunlari kaydetti:

“Sirket olarak, toplu tasimayi çok daha güvenli, çok daha konforlu, çok daha çevreci bir noktaya getirebilmenin ancak ve ancak sektörde güçlü is birlikleriyle mümkün oldugunu çok iyi biliyoruz. Kâmil Koç ve TEMSA arasindaki is birligini de sadece bir satis anlasmasiyla sinirli görmüyoruz. Bu iki sirketin vizyon ortakligi, sektörün gelisimi açisindan da çok önemli bir etki gücüne sahip. Çok uzun yillara dayanan is birligimizin önümüzdeki dönemde daha güçlendirilmesi en büyük önceliklerimizden biri olacak. Otobüs yolculugu denince Türkiye’de akla gelen ilk markalar arasinda yer alan; yillardir verdigi kaliteli hizmetle Türkiye ekonomisiyle özdeslesen bu iki köklü sirketin is birligi, inaniyoruz ki sektörün farkli paydaslarina da örnek olacak. Filolarin yenilenmesi, araç yaslarinin düsürülmesi konfor ve güvenlik alaninda yolcular için çok önemli bir deger olusturuken, özellikle emisyonlarin düsürülmesine verdigi katkiyla da Türkiye’nin ve sektörümüzün sürdürülebilirlik hedefleri için de son derece önemli. Sirket olarak, bu alanda gerçeklestirdigimiz Ar-Ge çalismalarimizla, sadece müsterilerimizin günlük ihtiyaçlarina çözüm bulmuyoruz. Ayni zamanda gelecek için de onlara yön gösteriyor, onlarin gelecekte yapacagi yatirimlara da bugünden hazirlaniyoruz. Bugüne kadar gelistirdigimiz 10 farkli sifir emisyonlu aracimiz, bu yaklasimimizin en güçlü göstergesi. Umuyoruz ki, sektördeki is birliklerimizi önümüzdeki dönemde sifir emisyonlu araçlarimiza da yayarak, sürdürülebilirlik alaninda çok daha büyük hedeflere birlikte yol alacagiz.’’

Dag, ayrica sirketin 2024 yatirimlarina TEMSA araçlariyla baslamasinin kendileri için ayri bir önemi oldugunu ifade ederek, “Bu yatirimi, Kâmil Koç’un sirketimize yönelik güveninin çok önemli bir göstergesi olarak görüyoruz. Umuyoruz bundan sonra da is birligimiz çok daha güçlenecek. Sirket olarak, bugüne kadar her zaman sektörde ilklerin pesinde olduk. Bundan sonra da Kâmil Koç ile birlikte sektörde bu ilklerin izinde olacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA