Bursa'da TOGG Deneyim Günleri Basladi

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili T10X modelinin test sürüs günleri Downtown Yasam ve Eglence Merkezi’nde basladi.

Bursa'da TOGG Deneyim Günleri Basladi
Türkiye’nin en büyük karma projesi Downtown Bursa, açildigi günden bu yana birbirinden farkli organizasyonlarla, sehrin bulusma noktasi olmaya devam ediyor. Alisverisin yani sira yeme-içme ve sosyal alanlariyla Bursa’nin yeni bulusma noktasi haline gelen Downtown Yasam ve Eglence Merkezi, her gün farkli bir kültür-sanat etkinligi ile kisa zamanda sehrin cazibe merkezi haline geldi.

Downtown Bursa’da, bu haftanin sürpriz etkinligi ise TOGG deneyim günleri oldu. 8 - 11 Subat tarihlerinde Downtown Bursa’yi ziyaret eden misafirler, Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili TOGG’u deneyimleme imkani bulabilecek. Günlük ortalama 30 bin ziyaretçiyi agirlayan Downtown Bursa’nin misafirleri, TOGG’daki ilk deneyimlerini dün baslatilan test sürüslerinde gerçeklestirdiler. Yerli otomobilin gücüne ve konforuna hayran kaldiklarini belirterek, Türkiye’nin otomobili ile gurur duyduklarini söyleyen Downtown Bursa ziyaretçileri, 11 Subat’a kadar TOGG’un T10X SUV modelini taniyip deneyebilecekler.
Kaynak: İHA