Bursa Büyüksehir Belediyesi'ni Yasa Bogan Ölüm

Bursa Büyüksehir Belediyesi Daire Baskanlarindan 63 yasindaki Enver Fatih Karakoç vefat etti. Bir süre önce "ögretmenim" dedigi Karakoç’u hastanede ziyaret eden Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, vefat haberini sosyal medyadan duyurdu.

Bursa Büyüksehir Belediyesi'ni Yasa Bogan Ölüm
Bir süredir rahatsiz olan Bursa Büyüksehir Belediyesi Daire Baskanlarindan Enver Fatih Karakoç tedavi gördügü hastanede hayata veda etti.

Karakoç bir süre önce kendisini hastanede ziyaret eden Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’a vefa ziyaretinden dolayi tesekkür etmis, "Hem Ögretmenler Günümüzü tebrik hem de hasta ziyareti ile Sehir Hastanesi’nde tedavim sirasinda bizleri onurlandiran Baskanimizdan Allah razi olsun. Sayin Baskanim sizi Allah basimizdan eksik etmesin" notunu paylasmisti.

Baskan Alinur Aktas da bu sabah Karakoç’un vefat haberini sosyal medyadan duyurarak, "Degerli ögretmenim, Bursa Büyüksehir Daire Baskanlarimizdan Enver Fatih Karakoç’un vefat haberini büyük bir üzüntüyle ögrendim. Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakinlarina sabirlar diliyorum. Mekâni cennet, makami ali olsun" diye yazdi.

Karakoç, bugün Mihrapli Cami’inde Cuma namazina müteakip kilinacak cenaze namazinin ardindan defnedilecek.

Enver Fatih Karakoç Kimdir?

Gazeteci, sair, yazar, egitimci, bürokrat, kamu yöneticisi. 1961, Gümüshane dogumlu. Ilk ve ortaokulu Iskenderun’da tamamladi. Karaman Imam Hatip Lisesi (1979), Selçuk Üniversitesi Ilâhiyat Fakültesi (1983) mezunu. Ankara’da aylik Özlenen Nesil ve Imam Hatipli Nesil dergileri (1995-97) ile haftalik Yeni Dönem gazetesini (1998-99, 2003) çikardi. Flash TV’de "Beyaz Masa" ve "Beyaz Sayfa" programlarini hazirlayip yönetti (1995-98). 2000-02 arasi OSTIM TV (Baskent TV) genel müdürü olarak görev yapti. Enver Fatih Karakoç’un hikâye, siir ve makaleleri Millî Gazete, Vakit, Yeni Dönem, Özlenen Nesil vd. dergi gazetelerde yayimlandi. Türkiye Yazarlar Birligi (1996 -97 arasi genel sekreter) üyesidir. Enver Fatih Karakoç’un "Âsigim Sana Bursa" adli siiri, Türk Sanat Müziginin duayen isimlerinden Erdinç Çelikkol tarafindan kürdili hicazkâr makaminda bestelenmis ve TRT repertuarina girmistir. Eserleri: Arastirma-Inceleme: Ümit Nesli (1990), Cuma Hutbeleri (1993). Siir: Bir Bursa Sevdalisi (2015).
Kaynak: İHA