Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Bozbey Açiklamasi 'Muhtarlar Mahallerinde Yapilanlardan Haberdar Olmali'

CHP Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey, Mustafakemalpasa’da muhtar derneklerini ziyaret etti. Bozbey, “Bursa özelinde nereye gittiysem muhtarlarimiz bana memnuniyetsizliklerini ilettiler. Muhtarlarimiz mahallelerinde yapilanlardan haberdar olmalidir” dedi.

Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Bozbey Açiklamasi 'Muhtarlar Mahallerinde Yapilanlardan Haberdar Olmali'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey, CHP Bursa Il Baskani Nihat Yesiltas, CHP Mustafakemalpasa Belediye Baskan Adayi Sükrü Erdem, ilçede bulunan iki muhtar dernegini ziyaret etti.

Burada muhtarlara kisa bir konusma yapan Bozbey, “5 yil önce yine buralarda sizlerle olmustuk. 5 sene içinde bir pandemi süreci yasadik. Bu süreçte, topragin, suyun, enerjinin ve en önemlisi de insanligin kiymetine vardik. Bu 5 sene bir daha tekrarlanmazsa, çocuklarimiza, torunlarimiza anlatacagimiz hikayelerimiz oldu” dedi.

Demokrasinin en küçük birimi olmasina ragmen seçimlere bagimsiz olarak giren muhtarlarin gerçek demokrasi oldugunu ifade eden Bozbey,muhtarlarin gelecegi ile ilgili bazi seylerin söylendigini ile getiererek, “Siz söylenenleri kafaniza takmayin. Hiç kimse muhtarlik müessesini kaldiramaz. Ben Bursa özelinde nereye gittiysem, inanin bana muhtarlarimizin memnuniyetsizliklerini ilettiler. Bana söyledikleri su; ‘Bizim mahallemize bir sey yapiliyor haberimiz yok’. Asfalt yama ekibi geliyor muhtarlarin haberi yok. Bu uygulama yanlistir. Mahallede yapilacak her türlü hizmette muhtarlarin bilgisi olmasi sarti vardir” diye konustu.

Baskan Adayi Mustafa Bozbey, muhtarlar ziyaretinin ardindan farkli programlarla Mustafakemalpasa turuna devam etti.
Kaynak: İHA