Bozbey'den Mustafakemalpasa Çikarmasi

CHP Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey, Mustafakemalpasa’da bir dizi ziyaret gerçeklestirdi. Baskan Adayi Mustafa Bozbey, "Baska yerlere akan musluklari kapatacagiz. O musluklari çocuklara, gençlere, kadinlara hizmet olarak açacagiz" dedi.

Bozbey'den Mustafakemalpasa Çikarmasi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Mustafa Bozbey, CHP Bursa Il Baskani Nihat Yesiltas, CHP Mustafakemalpasa Belediye Baskan Adayi Sükrü Erdem Mustafakemalpasa’da bir dizi ziyaretler yapti. Muhtar dernekleri ile baslayan program, pazarci esnafi ziyareti ile devam etti. Ardindan Mustafakemalpasa’nin Yavelli, Doganci, Ayaz ve Taspinar köylerini ziyaret eden Bozbey, mesalelerle karsilandi. Her gittigi yerde vatandaslarin yogun ilgisini gören Bozbey, Taspinar Köyü’nde küçük bir miting düzenledi.

Nilüfer’de 20 yillik yöneticilik yaptigini kaydeden Mustafa Bozbey, “20 yilda Nilüfer’in köyü olmamasina ragmen Taspinar’a yaptiklarimizi dostlarimiz bilirler. Taspinar’in nüfusu ve gençlerin, çocuklarin olmasi ragmen hizmetlerden ne kadar yoksun oldugunu da sahidiyiz. 2 bin nüfusa sahip mahallemiz, bu gün çocuklarin oynayacagi bir spor salonundan mahrum olabilir mi? Böyle bir haksizligi yapanlara 31 Mart’ta gereken cevabi verecek misiniz? Bu çocuklarin oyun, spor alanlari neden yapmadiniz? Altyapi bitirilmis degil” dedi.

Bu bölgede üretimin çok iyi oldugunu ifade eden Bozbey, “Önce çocuklarin gülümsemesini saglamamiz gerekiyor. Kültür binasi, spor alanlariyla çocuklar gülümseyecek, sonra büyükler gülümseyecek. Yapacagimiz tesiste, kadinlarimiz nisanlarini ya da bir tören oldugunda o binada yapacaklar. Bu sizin hakkiniz. Yollar, altyapiyi da bitirecegiz. Mustafa Bozbey olarak sizlere söz veriyorum. Sizler beni tanirsiniz. Biz söz verdik mi yapariz. Hem Taspinar hem de civar köylerde insanlarimizin mutlu olmasi için çaba gösterecegiz. Büyüksehir’de baska yerlere akan musluklari kapatip, gençlere, çocuklara, kadinlara hizmet olarak açacagiz. O baska yeren akan musluklarda sizlerin hakki var” diye konustu.

Kaynak: İHA