Baskan Hürriyet Açiklamasi 'Nikah Salonlarinin Ücretini 1 TL'ye Düsürdük'

Sosyal destek hizmetlerinden yararlanan ailelerle bir araya gelen Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, "Kurdugumuz asevi sayesinde çok ciddi sayida insana yemek destegi sunuyoruz. Asevi sayesinde ögrencilerimize ücretsiz yemek veriyoruz ve talep eden her okulda, zengin fakir ayirt etmeksizin her ögrenciye her gün ücretsiz bir ögün yemek hizmeti sunuyoruz. Belediyemize görev süremiz boyunca ekonomik kriz ve pandemiye ragmen 218 tane is makinasi ve kamyon kazandirdik. Halkimizin için göreve geldigimizden beri çalismaya devam ediyoruz" ifadelerini kullanirken nikah salonlarinin ücretini 1 TL’ye düsürdüklerini dile getirdi.

Baskan Hürriyet Açiklamasi 'Nikah Salonlarinin Ücretini 1 TL'ye Düsürdük'


Izmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü, 2019’da 18 olan hizmet kalemini 34’e çikararak ilçede binlerce insana yardim elini uzatiyor. Sosyal belediyecilik anlayisi çerçevesinde çalismalarina her geçen gün yenisini ekleyen Izmit Belediyesi, sosyal hizmetlerden yararlanan ailelerle bir araya geliyor. Alikahya Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen programa Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, muhtarlar ve çok sayida vatandas katildi.



"Toplumun tüm kesimini kucaklayan projeleri hayata geçirmeye çalisiyoruz"

Birçok alanda hizmet sunduklarini dile getiren Baskan Hürriyet, "’Kaynaklarimiz az’ demeden, sikayet etmeden, ’Daha çok nasil yardim edebiliriz, daha çok insanlarimizin derdini nasil çözebiliriz’ diyerek var gücümüzle her alanda hizmet etmeye çalisiyoruz. Göreve geldigimiz ilk günden beri her vatandasimizin sesine kulak vermeye çalisiyoruz. Yaslilarimizdan çocuklarimiza, özel bireylerimizden kadinlarimiza kadar toplumun tüm kesimini kucaklayan projeleri hayata geçirmeye çalisiyoruz. Bizim için en çilgin proje insanin hayatina dokunan, hayatini kolaylastiran projedir" diye konustu.



"Nikah salonlarini 1 TL’ye düsürdük"

Çalismalardan bahseden Baskan Hürriyet, "Alzheimer Yasam Evimizden, evde temizlik ve bakim hizmetlerine, asevinden sanat akademisine kadar pek çok alanda hizmet veriyoruz. Mecliste çogunlugumuzun olmamasina ragmen, hükümet gücümüz, büyüksehir gücümüz olmamasina ragmen kaynaklarimizi en etkili en düzgün sekilde kullanarak çok fazla is yaptik. Sikayet etmedik. ’Bunu da yapamiyoruz’ demedik. Göreve geldigimizde bir tane dahi kresimiz yoktu simdi dördüncü kresimiz bitmek üzere. Bir tane bile kütüphanemiz yoktu, simdi gençlerimizin çok mutlu sekilde ve ücretsiz kullanabildigi 2 kütüphanemiz var. Ücretsiz dershanemiz var, profesyonel egitim sunuyoruz. Eskiden tuvaletler dahi ihale edilip gelir elde edilirken biz hepsini ücretsiz bir hale getirdik. Nikah salonlarini 1 TL’ye düsürdük" seklinde konustu.



"Asevi sayesinde ögrencilerimize ücretsiz yemek veriyoruz"

Asevi kurduklarini söyleyen Baskan Hürriyet, "Kurdugumuz asevi sayesinde çok ciddi sayida insana yemek destegi sunuyoruz. Asevi sayesinde ögrencilerimize ücretsiz yemek veriyoruz ve talep eden her okulda, zengin fakir ayirt etmeksizin her ögrenciye her gün ücretsiz bir ögün yemek hizmeti sunuyoruz. Belediyemize görev süremiz boyunca ekonomik kriz ve pandemiye ragmen 218 tane is makinasi ve kamyon kazandirdik. Halkimizin için göreve geldigimizden beri çalismaya devam ediyoruz. Yaslilarimiza ve Özel Gereksinimli bireylerimize dokunarak biraz olsun onlarin hayatini kolaylastirmak için her gün çabalamaya devam ediyoruz. Kardes Eller, Gida Bankasi, Dost Eller Magazasi ve kooperatiflerimiz gibi birçok hizmet kalemi ile sosyal destek alaninda hizmetlerimizi her geçen gün arttiriyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA