Yatirimcilarin Yeni Adresi Emet, Hisarcik Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi

Hisarcik Belediye Baskani Fatih Çaliskan ve Emet Belediye Baskani Hüseyin Dogan, yeni yatirimcilari bölgeye çekmek için yogun mesai harciyor.

Yatirimcilarin Yeni Adresi Emet, Hisarcik Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi
Emet, Hisarcik Orta Ölçekli Sanayi bölgesinde iki fabrikanin insaati devam ederken, bölgeye yeni fabrikalarin yapilmasi için yogun temaslar sürüyor.

Istihdam ve kalkinma yolunda bölgenin talihini degistirmek için Emet ve Hisarcik olarak çok yogun çaba harcadiklarini söyleyen Hisarcik Belediye Baskani Fatih Çaliskan,’’ Sanayi alaninda halen iki fabrikanin insaati devam ediyor. Biz bunlarla yetinmeyerek bölgeye yeni yatirimci ve tesislerin kazandirilmasi için canla basla çalisiyoruz. Allah’in izniyle Temmuz ayindan itibaren Emet ve Hisarcik bölgemizde issizlik sorunu çözülmüs olacak ve kisa zamanda göç alarak büyüyen ilçeler haline gelecegiz. Bölgemiz hem sosyal, hem de ekonomik yönden geliserek güzel yarinlara ulasacak’’ dedi.

Belediye Baskani Fatih Çaliskan’i ziyaret ederek bir süre görüsen yatirimci firma sahibi Mücahid Yilmaz, iki ilçenin yeni cazibe merkezi oldugunu belirterek, ’’ Yeni fabrikamizin yapimi için Belediye Baskanlarimizin daveti üzerine bölgeye geldik. Yaptigimiz Ar-Ge çalismalarimiz neticesinde bölgenin bizim için çok avantajli oldugunu tespit ederek planlama çalismalarina basladik. Insallah kisa sürede insaatimiza baslayarak tesislerimizi kuracagiz’’ dedi
Kaynak: İHA