Saglik Bakanligi Nigde Için Personel Alimi Yapacak

Saglik Bakanligi, merkezi atama ile KPSS puan siralamasina göre Nigde’de 57’si sürekli isçi olmak üzere toplam 451 personel alimi gerçeklestirecek.

Saglik Bakanligi Nigde Için Personel Alimi Yapacak


Nigde Il Saglik Müdürlügü ve bagli kuruluslarda istihdam edilmek üzere alim yapilacak personelin listesi ise su sekilde açiklandi; 1 dil ve konusma terapisti, 2 diyetisyen, 12 ebe, 6 fizyoterapist, 300 hemsire, 2 psikolog, 2 laboratuvar saglik memuru, 1 anestezi saglik memuru, 7 röntgen saglik memuru, 4 tibbi sekreter, 2 agzi dis sagligi teknikeri, 4 soför, 3 memur, 2 ameliyat saglik teknikeri, 7 evde bakim saglik teknikeri, 1 fizik tedavi saglik teknikeri, 34 ilk ve acil yardim saglik teknikeri, 1 diyaliz saglik teknikeri, 1 eczane saglik teknikeri, 1 ortapedi saglik teknikeri, 35 temizlik hizmetleri sürekli isçi, 15 koruma ve güvenlik hizmetleri sürekli isçi, 2 klinik destek elemani sürekli isçi, 5 bakim, onarim ve teknik destekler sürekli isçi, 1 dis saglik memuru.

Nigde Il Saglik Müdürlügünden yapilan açiklamada, "Nigdeli hemserilerimize daha nitelikli saglik hizmeti sunmak için sehrimizde hizmet veren saglik kuruluslarimiza merkezi atama ile KPSS puan siralamasina göre 57’si sürekli isçi olmak üzere toplamda 451 personel alimi gerçeklestirilecektir. Bu atamalarin müjdesini veren Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ve Saglik Bakanimiz Sayin Dr. Fahrettin Koca’ya sehrimize gösterdikleri teveccühten dolayi tesekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA