Murat Kurum, Beylikdüzü Kapali Pazar Yeri'ni Ziyaret Etti

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Murat Kurum, Beylikdüzü Kapali Pazar Yeri’ni ziyaret etti. Esnaf ve vatandaslarla sohbet eden Kurum, yogun bir ilgiyle karsilandi.

Murat Kurum, Beylikdüzü Kapali Pazar Yeri'ni Ziyaret Etti
Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Murat Kurum, Beylikdüzü Kapali Pazar Yeri’ni ziyaret etti. Esnafin, “Büyüksehir sizinle muradina erecek” sözleri ile destek verdigi Murat Kurum, balik tezgahlarini da ziyaret etti. Kurum, “Yaparsa Murat Kurum yapar. Istanbul’un muradi gelmis. Sizinle birlikte daha güçlü, daha huzurlu bir Istanbul olmasi dilegiyle yolunuz açik olsun” seklinde konusan esnafa “Çok çalisacagiz, Istanbul’u özgürlügüne kavusturacagiz” diye yanit verdi. Pazarda alisverisini yapan vatandaslar Murat Kurum’a “Gönlümüz ve dualarimiz sizinle. Allah’in izniyle yaninizdayiz” dedi.

Kurum, vatandasin Istanbul’dan yana dertlerini de dinledi. Mahmutbey Giseleri’nden sikayetçi olan bir vatandasi dinleyen Kurum, “Göreve geldigimizde acil eylem planlari içerisinde Mahmutbey Kavsagi’ndaki problemi halledecegiz. Biz ne söylediysek, o sözümüzün arkasinda durduk” sözleri ile sorunu çözeceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA