MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Imamoglu Ve Yavas'i Hedef Aldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri Ismet Büyükataman, Istanbul, Ankara, Izmir büyüksehir belediyelerinin CHP’li baskanlarini elestirip, "CHP yönetimine geçen belediyelerde vatandaslarimiz hizmete hasret kaldi. Cumhur Ittifaki 31 Mart’ta, Türkiye’ye karsi sahnelenen besinci kol faaliyetlerini kirmak için basarili olmalidir. Cumhur Ittifaki, siyaset ve diplomasi denklemlerinin Türkiye olmadan kurulamayacaginin gösterilmesinin yaninda, bölgesel ve küresel planda oyun kurucu vasfimizin devami için basarili olmalidir. Cumhur Ittifaki ve Milliyetçi Hareket Partisi tüm teskilatlari ile bu kutlu göreve hazirdir ve mutlaka basaracaktir” dedi. .

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Imamoglu Ve Yavas'i Hedef Aldi
MHP Bursa Il Baskanligi, Kadin, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalari (KAÇEP) Bursa Teskilati bulusmasinda bir araya geldi. Programa katilan MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Ismet Büyükataman, yaklasan yerel seçimlerle ilgili gündeme dair açiklamalarda bulundu. Geçtigimiz mahalli idare seçimlerinde CHP’ye geçen Istanbul ve Ankara Büyüksehir Belediyesi hakkinda konusan Büyükataman, “31 Mart 2019 tarihinden itibaren CHP yönetimine geçen belediyelerde vatandaslarimiz hizmete hasret kalmis, siyasi ikballerinin pesinde kosan belediye baskanlarinin elinde adeta mahvolmustur” dedi.

MHP Bursa Il Baskanligi, KAÇEP Bursa Teskilati bulusmasinda bir araya geldi. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçeklesen programa MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Ismet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zirhlioglu, Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas ve MHP Bursa Il Baskani Muhammet Tekin katildi.

Toplantinin gündemi yaklasan mahalli idare seçimleri oldu. 57 gün sonra sandik basina gidilecegini hatirlatan Büyükataman, 31 Mart 2019 mahalli idare seçimleri sonrasi basta Istanbul ve Ankara olmak üzere CHP’ye geçen belediyeler sonrasi “Vatandaslarimiz hizmete hasret kalmis, siyasi ikballerinin pesinde kosan belediye baskanlarinin elinde adeta mahvolmustur” ifadelerini kullandi. Büyükataman önümüzdeki seçimler için KAÇEP teskilatindan desteklerini istedi.

“CHP yerel yönetimlerde çuvalladi, sosyal medya belediyeciliginden öteye geçemedi”

Programda konusan Büyükataman, “31 Mart 2019 tarihinden itibaren CHP yönetimine geçen belediyelerde vatandaslarimiz hizmete hasret kalmis, siyasi ikballerinin pesinde kosan belediye baskanlarinin elinde adeta mahvolmustur. CHP yerel yönetimlerde çuvallamis, sosyal medya belediyeciliginden öteye geçememistir. Aziz milletimiz 31 Mart seçimleriyle yerel yönetimlere vurulan pasli zincirleri kirip atmali, bu kötü gidisata son vermeli ve Türkiye hizlanmalidir. Türk ve Türkiye Yüzyili hedeflerimize yerel yönetimler vasitasiyla engel olmaya çalisan muhalefet cephesi sandikta dersini almali, Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi Mahalli Idarelerle tam manasiyla köklesmeli ve 31 Mart Cumhur Ittifaki’nin zaferiyle taçlanmalidir. Sehirlerimiz Cumhur Ittifaki’nin üretken belediyecilik anlayisina kavusmalidir. Türkiye Cumhuriyeti’ni yerel yönetimler vasitasiyla kusatmak isteyenler, milli birlik ve kardesligimizi hançerlemeye çalisanlar cumhurun karsisinda kaybetmelidir. Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli’nin ifade ettigi gibi; ‘Cumhur Ittifaki 31 Mart’ta, milli haklarimizin müdafaasi için basarili olmalidir. Cumhur Ittifaki 31 Mart’ta, Türkiye’ye karsi sahnelenen besinci kol faaliyetlerini kirmak için basarili olmalidir. Cumhur Ittifaki, siyaset ve diplomasi denklemlerinin Türkiye olmadan kurulamayacaginin gösterilmesinin yaninda, bölgesel ve küresel planda oyun kurucu vasfimizin devami için basarili olmalidir’. Cumhur Ittifaki ve Milliyetçi Hareket Partisi tüm teskilatlari ile bu kutlu göreve hazirdir ve mutlaka basaracaktir” seklinde konustu.

Baskan Aktas, “Yapmadiklarini yapmis gibi gösteriyorlar”

Programda Bursa’daki CHP’li belediyeleri elestiren Aktas, “Alinur Aktas ne yapti ki diyebilirsiniz. 55 bin nüfuzlu Yenisehir Belediye Baskanimiz burada, 5 senedir beraber çalisiyoruz. 550 bin nufüzlu tam 10 kati büyüklügünde Nilüfer Belediyesi’de orada. 55 bin nüfuzlu ilçe belediyesi onlarin 10’da 1’i kadar. Hatta Nilüfer ranti yüksek bir ilçe olmasi hasebiyle belki de Yenisehir’e oranla bütçesi 15 kat fazla. Nilüfer’de yapilan spor yatirimlari ile Yenisehir’de yapilan spor yatirimlarini yan yana koyun birakin ayni olmayi iddia ediyorum Yenisehir’deki spor yatirimlari Nilüfer’den çok daha fazla. Bunlar belediyecilik falan yapmiyorlar. Bunlar algi belediyeciligi yapiyorlar. Bunlar iftira atiyorlar, yalan konusuyorlar, yapmadiklarini yapmis gibi gösteriyorlar” dedi.

“Derdi Mudanya olmayan belediye baskani ile karsi karsiyayiz”

Mudanya Belediye Baskani Hayri Türkyilmaz’in meclis toplantilarina gelmedigini söyleyen Aktas, “Nilüfer sinirlari içerisinde bir tane dogru dürüst konferans salonunun oldugunu bana söyleyebilir misiniz? Insanlarin bu manada toplanma, organizasyon, tiyatro faaliyetlerini yapacaklari bir tane alan var mi? Yok, ama onlara kalsa kültür de onlarin, sanat ta onlarin, sosyal faaliyetler de onlarin. Mudanya ve Gemlik Belediyesi’ni hiç konusmuyorum zaten. Mudanya Belediye Baskaninin son 5 yilda katildigi 5 meclis toplantisi yok. Yilda 23-24 arasi meclis oturumu oluyor, muhakkak mazeretiniz olabilir, 5 yilda yapar 120 bulusma, size temin ederim ya 4 ya da 5 kez katilmistir. Onda da zaten basladiktan bir saat sonra toplantidan ayrilmistir. Derdi Mudanya olmayan, derdi Gemlik olmayan belediye baskanlari ile karsi karsiyayiz. Gidin Mustafakemalpasa’da da, Karacabey’de de, Yenisehir’de de, diger ilçelerde de tas üzerine tas koyabilir miyiz derdi ve hesabiyla hareket eden kardeslerimiz var” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA