KATSO Kadin Girisimcilere Ev Sahipligi Yapti

Kars Ticaret ve Sanayi Odasi(KATSO) Yönetim Kurulu Baskani Kadir Bozan, Dogu Anadolu Bölgesi Kadin Girisimciler Kurulu Baskanlari ile bulustu.

KATSO Kadin Girisimcilere Ev Sahipligi Yapti
Kars Ticaret ve Sanayi Odasi (KATSO) TOBB Kadin Girisimciler Kurulu Dogu Anadolu Bölge Toplantisi’na ev sahipligi yapti.

Kars’ta düzenlenenTOBB Kadin Girisimciler Kurulu Dogu Anadolu Bölge Toplantisina; KATSO Baskani Kadir Bozan, SERKA Genel Sekreteri Nurullah Karaca, TOBB Uzmani Handan Köse, TOBB Kadin girisimciler Kurulu Dogu Anadolu Bölge temsilcisi Sevda Keskin, TOBB Kars Kadin Girisimciler Kurulu Baskani Müge Kaya ile KGK Dogu Anadolu Bölge Temsilcileri ve Kadin Girisimciler katildi.

KATSO Baskani Kadir Bozan, TOBB Kadin Girisimciler Kurulu Dogu Anadolu Bölge Toplantisi’nda yaptigi konusmada, TOBB Kars Kadin Girisimciler Kurulu Baskani Müge Kaya’ya bu organizasyonun Kars’ta gerçeklesmesini sagladigi için tesekkür etti.

Baskan Bozan, Kadin Girisimciler Kurulu’nun girisimciligin gelistirilmesinde yol gösterici olduguna isaret ederek, bölgenin ve Kars’in zenginlesmesi ve kalkinmasi için daha çok girisimciye ihtiyaç oldugunu söyledi.



Kadir Bozan, “TOBB Kadin Girisimciler Kurulu, kadinlar ve genç kizlarimiz için, girisimciligin özendirilmesi ve gelistirilmesi yönünde rol model ve yol gösterici olmustur. Girisimci adaylarinin önlerindeki en önemli örnek; rol model de sizlersiniz. Bölgemizde yeni girisimciler ortaya çiksin diye sizlerin vizyonuna ve yol göstermesine ihtiyacimiz var. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyilinda çalismayi ve üretmeyi bir hedef haline getirmeliyiz. Bölgemizdeki kadin girisimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakimindan gelistirilmesi ve daha donanimli hale getirilmesi amaciyla, politikalar belirlenmesi ve girisimcilik kültürünün kadinlar arasinda gelismesine öncülük edilmesi hedefimize, kisa sürede ulasacagimiza yürekten inaniyoruz” dedi.

“Güçlü kadin, güçlü toplum demektir”

Üreten kadin, emek veren kadinin; daha güçlü kadin ve daha güçlü toplum anlamina geldigine dikkat çeken Bozan, güçlü yarinlar için, kadinlarla birlikte yürümeye ihtiyaç oldugunu kaydetti.

Kurullarin birinci görevinin, basarili kadin girisimcileri rol model olarak öne çikarmak oldugunun altini çizen KATSO Baskani Bozan, “Diger kadinlarin, ‘o yaptiysa, ben de yapabilirim’ demesini saglamak için sizlerin daha çok çalismasi ve üretmesi gerekmektedir. Bizler bu anlamda üzerimize düsen sorumluluklari yerine getirmeye ve sizlere tam anlamiyla destek olmaya haziriz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA