Emine Erdogan 'Sanayide Su Verimliligi Is Birligi Protokolü'nün Hayirli Olmasini Diledi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan, Sanayide Su Verimliligi Is Birligi Protokolü’nün hayirli olmasini dileyerek, "Bu önemli isbirligi dogrultusunda hazirlanan sektörel su verimliligi rehberleri ile yüzde 50’ye yakin su kazanimi saglanmasi hedefleniyor" dedi.

Emine Erdogan 'Sanayide Su Verimliligi Is Birligi Protokolü'nün Hayirli Olmasini Diledi
Emine Erdogan, X sosyal medya hesabindan, Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli’nin, Tarim ve Orman Bakanligi ile Sanayi ve Teknoloji Bakanligi arasinda sanayide kullanilan suya yönelik kayiplarin azaltilmasi ve tasarrufun saglanmasi amaciyla imzalanan "Sanayide Su Verimliligi" protokolüne iliskin gönderisini alintilayarak bir paylasimda bulundu.

Emine Erdogan, paylasiminda “Su verimliligi seferberligi kapsaminda Tarim ve Orman Bakanligimiz ile Sanayi ve Teknoloji Bakanligimiz arasinda imzalanan Sanayide Su Verimliligi Is Birligi Protokolü’nün hayirli olmasini diliyorum. Bu önemli isbirligi dogrultusunda hazirlanan sektörel su verimliligi rehberleri ile yüzde 50’ye yakin su kazanimi saglanmasi hedefleniyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanligimizin suyu verimli kullanan isletmelere yönelik baslattigi TSE ’Su Verimliligi Yönetim Sistemi’ belgelendirme faaliyetini de bu anlamda faydali buluyor, basarili sonuçlara vesile olmasini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA