CHP Marmaris Belediye Baskan Adayi Acar Ünlü'ye Görkemli Karsilama

31 Mart’ta yapilacak olan yerel seçimlerde CHP Marmaris Belediye Baskan adayi için dün gerçeklesen MYK toplantisinin ardindan parti meclisinde onaylanan isim Acar Ünlü oldu. Marmaris Belediyesi mevcut Belediye Baskani Mehmet Oktay’i tekrar aday göstermedi.

CHP Marmaris Belediye Baskan Adayi Acar Ünlü'ye Görkemli Karsilama
Daha önce Marmaris’te CHP Ilçe baskanligi ve Belediye meclis üyeligi yapmis ve gençlik kollarindan itibaren parti için görev alan Acar Ünlü, bugün araç konvoylari, davul ve zurnalar esliginde karsilanmak üzere Ankara’dan Marmaris’e geldi.

Acar Ünlü’nün babasi, Armutalan Belediyesinin son baskani Muhammet Ünlü, "Zamaninda ben belediye baskaniydim, ama insanin çocugunu böyle bir basari ile görmesi çok mutluluk verici. Ben su anki mutlulugumu ifade edecek kelimeler bulamiyorum, oglumun Ankara’dan dönüsünü böyle kutladik. 31 Mart gecesi daha da coskulu bir kutlama yapacagiz. Hepimiz için hayirli ugurlu olsun" Ifadelerini kullandi.

Tashan mevkii önünde Marmarisliler tarafindan büyük bir coskuyla karsilanan Marmaris Belediye Baskan Adayi Ünlü, konvoylar esliginde basin açiklamasi yapmak üzere CHP Ilçe binasi önüne geldi. Törene CHP Mugla Milletvekili Gizem Özcan da katildi.

“Artik yarisa baslama zamani”

Acar Ünlü yaptigi açiklamada, “10 yil önce aktif siyasete, memleketimize hizmet etme görevine Meclis üyeligine aday olmustuk. Çok sükür, meclis üyeligim sonrasinda ilçe baskanligimla birlikte memleketime hizmet etmeye basladim. Artik yarisa baslama zamani. Artik Marmaris için planlarimizi hayata geçirme zamani. Hayalini kurdugumuz projelerimizi halkimiza anlatma zamani. Bu denizi yeniden çizmeye, sularini maviye boyama zamani" Ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA