Bozkurt Seçim Koordinasyon Merkezine Görkemli Açilis

CHP’li Bozkurt Belediye Baskani Birsen Çelik, yerel seçim startini verdi. Bozkurt Seçim Koordinasyon Merkezinin açilisini vatandaslarin da katilimiyla büyük bir cosku içerisinde gerçeklestiren Baskan Çelik, "Gövdemizi tasin altina koyduk" dedi.

Bozkurt Seçim Koordinasyon Merkezine Görkemli Açilis


31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayim basladi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bozkurt Belediye Baskan Adayi Birsen Çelik, yerel seçim startini verdi. Bozkurt Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açilisina CHP Denizli Milletvekili Seref Arpaci, CHP Denizli Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Bülent Nuri Çavusoglu, CHP Denizli Il Baskani Ali Osman Horzum, Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, Belediye Baskan adaylari ve çok sayida vatandas katildi.



CHP Bozkurt Ilçe Baskani Halil Ibrahim Balik; “31 Mart 2024 yerel seçimlerini kazanarak Cumhuriyet Halk Partisi bayragini Denizli Büyüksehir Belediyesi’ne ve 19 ilçemize dikecegimize inancim tamdir. Bozkurt’ta yüz akimiz Belediye Baskanimiz Birsen Çelik ile yola devam edecegiz. Bozkurt Birsen’le güzel.” dedi

CHP Denizli Milletvekili Seref Arpaci; “Ankara’da parmakla gösterilen, örnek gösterilen ve taklit edilen Bozkurt ilçemizin üçüncü döneminde tekrar aday olan Birsen Baskanimizin yanindayiz. Genel Baskanimiz Özgür Özel’in çok kiymet verdigi, tam bir cumhuriyet kadini, demokratik, laik ve Atatürk ilkelerine bagli, herkes esit yaklasan Baskanimiz Birsen Çelik bu güzel yönetimi 2 dönemdir sergiledi. Basariniz geçen dönem Honaz’a yansidir. Insallah bu dönem Çardak’a, Bekilli’ye, Çivril’e Çal’a, Baklana’a ulasacak. Bu bölgeyi kipkirmizi yapacagiz. Sizin bu basariniz Büyüksehir Belediyesi’ni de getirecek.” dedi.



CHP Denizli Il Baskani Ali Osman Horzum; “Çelik Leydimizin SKM açilisinda beraberiz. 10 yildir sizler onu yakindan taniyorsunuz. Birsen Baskan, yillar yillar önce Hambat’in gelini olarak geldi. Bugün Hambat Ovasi’nin ablasi, annesi oldu. Nerede bir basi agriyan, basi sikisan olsa hemen yamacinda oldu. O hepimizin Birsen ablasi. Bozkurt’ta belediyeciligin kaldirim tasi ve asfalt yapmaktan ibaret olmadigini gösterdi. Bugün hiçbir süphem yok Birsen ablamizi yine bagriniza basacaksiniz” diye konustu.



"Gövdemizi tasin altina koyduk"

Bozkurt Belediye Baskani ve CHP Adayi Birsen Çelik; “Açilisimizda heyecanimiza ortak oldugunuz için tesekkür ederim. Dilekolay 10 yildir Bozkurt’ta derman belediyeciligi hayata geçirmek için elimizi degil, gövdemizi tasin altina koyduk. Gitmedigimiz mahalle, elimizin degmedigi vatandas kalmasin diye ugrastik. 10 senede üreten Bozkurt siari ile projeler gerçeklestirdik. Tarimda üreten Bozkurt dedik. Sulama elektrigini bedavaya yakin hale getirdik. Koskoca memlekete örnek olduk. Her yerde Bozkurt’un adini duyduk. Egitimde Bozkurt dedik. Üniversitemizi geri getirdik. Modern üniversite binamizi yaptik. Sivil Havacilik Meslek Yüksek Okulu’nu hayata geçirdik. Kapanan köy okullarini restore edip açtik. Sanatta Bozkurt dedik. Narperi’nin Bilezigi’nin çekilmesine vesile olduk. Antalya Film Festivaili, Boston Film Festivali’nde ödül aldik, Bozkurt’un adi duyuldu. Muhacir sokagimizi yaptik. Çiftçilerimiz tarimsal kantarlar istedi yaptik. Bunlar ve nicelerini Bozkurt’a kazandirdik. Bölgenin en kalabalik festivallerini yapiyoruz. Esnafimizin yüzü gülüyor. Ben bir cumhuriyet kadiniyim, Mustafa Kemal Atatürk’ün adini koydugu Bozkurt Belediyesi’nde olmaktan gurur duyuruyorum. Yeni dönemde güzel projelerle devam edecegiz. Sadece Bozkurt ile olmaz Denizli Büyüksehir Belediye Baskanligini da alacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA