Bozdogan Belediye Baskan Adayi Özel Vatandaslarla Bulusmaya Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Bozdogan Belediye Baskan Adayi M. Galip Özel mahalle ziyaretleri kapsaminda Örencik ve Örtülü halkiyla bir araya geldi.

Bozdogan Belediye Baskan Adayi Özel Vatandaslarla Bulusmaya Devam Ediyor


Seçim çalismalari için basladigi mahalle ziyaretlerine devam eden Bozdogan Belediye Baskan Adayi M. Galip Özel Örencik ve Örtülü Mahallelerini ziyaret etti. Örtülü mahallesinde askerlerin ugurlama yemegine katilan Özel, askerler için sag salim gidip gelme temennisinde bulundu. CHP Ilçe baskanligi yöneticilerinin de tam kadro hazir bulundugu ziyaretlerde Özel, bir süre mahallede dolasarak esnafa hayirli isler dilerken vatandaslar ile sohbet etti. Daha sonra vatandaslara Bozdogan’a yapmayi düsündükleri projeler hakkinda bilgi verdi.

Baskan adayi Galip Özel, “Bu bulusma bizim için çok önemli. Biz istedik ki siz degerli vatandaslarimizla bulusalim, Bozdogan için yapacaklarimizi paylasalim, yatirimlara hep birlikte karar verelim. Sizlerin düsünceleri bizim için son derece önemli sizlerin söyleyeceklerinden yola çikarak önceliklerimizi belirleyecegiz. Bozdogan’in kalkinmasi tarimdan ve ticaretten geçiyor. Bozdogan’imizi vatandas odakli kalkinmayla daha ileri seviyelere tasiyacagiz. 5 yil içinde Bozdogan inanilmaz bir degisime taniklik edecek. Bu toplantilari ise periyodik olarak gerçeklestirmek istiyoruz. Her bulusmamiz Bozdogan’a deger katacak” dedi.

Kaynak: İHA