Baskan Çolakbayrakdar, 'Kocasinan Için Durmak Yok, Yola Devam'

Kayseri Cumhur Ittifaki’nin Aday Tanitim Toplantisinda, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhur Ittifaki’nin Kocasinan Belediye Baskan Adayinin, mevcut Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’in oldugu açiklandi. ‘Kocasinan’in her bir kösesinde izimiz, eserimiz var’ diyen Baskan Çolakbayrakdar, 9 yil boyunca Türkiye’ye örnek ve tarihe geçen önemli projelere imza attiklarini vurgulayarak, yeni dönemde de ilçenin her bir mahallesini daha yasanabilir bir Kocasinan haline getirmek için gönül birligiyle hiz kesmeden yola devam edeceklerini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar, 'Kocasinan Için Durmak Yok, Yola Devam'


Kayseri’ye asik birisi olarak bu sehri çok sevdiklerini ve sehirle bütünleserek hizmet verdiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, “Sayin Cumhurbaskanimizin takdirleriyle yeni dönemde Kocasinan Belediye Baskanligi için adayligimiz açiklandi. Adayligim basta ülkemize, Kayseri’mize ve Kocasinan’imiza hayirli olmasini diliyorum. Bütün çabamiz, gayretimiz; bu sehirde yasayan herkese layik oldugu güzel hizmetler yapabilmektir” dedi.

Seçimlerde sözün sahibi milletin karar verecegine dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, 9 yil boyunca Türkiye’ye örnek ve tarihe geçen önemli projelere imza attiklarini vurgulayarak, yeni dönemde daha güzel hizmetleri hayata geçireceklerinin altini çizdi. Yaptiklari hizmetlerle kubbede hos bir seda birakmak istediklerine dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, sunlari kaydetti: “Ilçemizde yasayan 410 bin nüfusun hepsine el ele gönül gönüle daha güzel yatirimlar yapacagiz. Kocasinan’a katacagimiz çok güzellikler var. Allah mahcup etmesin. Vizyon projelerimizle Kayseri’yi ve Türkiye’yi kalkindirarak milletimizin refah seviyesini ve huzurunu daha da artiracagiz. Bundan sonra daha güzel, daha iyi sartlarda, gelecek nesiller için çalismaya üretmeye ve Türkiye’yi muasir medeniyetler seviyesinin üzerine çikarmak için durmadan çalismaya devam edecegiz. Rabbim, bizleri hem halk, hem de Hakk nezdinde kazananlardan etmesini diliyorum. Bizim için asil olan, kubbede hos bir seda birakabilmektir”.

Baskan Çolakbayrakdar, Kayseri’nin gelecegine yönelik büyük yatirimlar yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA