Baskan Büyükkiliç, Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluslari Temsilcileriyle Bulustu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Imam Hatip Mezunlari Dernegi (KIMDER) tarafindan düzenlenen ve gönüllü kültür kuruluslarinin yöneticileri bir araya geldi. Baskan Büyükkiliç, “Böylesine güzel bir günün, birligin, beraberligin ve dayanismanin bereketini hep birlikte yasadigimiz kardeslerimize tesekkür ederim. Rabbim beraberligimi daim etsin” dedi.

Baskan Büyükkiliç, Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluslari Temsilcileriyle Bulustu
Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, kentte yerel yönetim hizmetlerini etkin ve kaliteli bir sekilde vatandaslara ulastirma noktasinda Sivil Toplum Kuruluslari ile istisarelerde bulunmaya devam ediyor. Türkiye’nin gözde millet bahçelerinden biri olan Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’nin içerisinde bulunan Kayseri Mutfagi’nda istisare toplantisina Baskan Büyükkiliç’in yani sira, Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluslari Dernegi Baskani Ahmet Tas, Kayseri Imam Hatip Mezunlari Dernegi Baskani Haci Ali Çakici ve dernek yönetimi ile üyeleri ve sivil toplum kurulusu temsilcileri katildi.

Baskan Büyükkiliç: “Üzerimize ne düsüyorsa yapiyoruz”

Dernek üyeleri ile istisare toplantisinda bulusan Baskan Büyükkiliç, Kayseri için çalismalar yürüten sivil toplum kuruluslarina tesekkür etti. Birlik, beraberlik ve dayanismanin önemine vurgu yapan Baskan Büyükkiliç, “Hakikaten sizler bizim varlik sebeplerimizsiniz. Cenab-i Allah su andaki huzur sehri olarak anilan Kayseri’nin bu güzelliklerini elimizden almasin. Biz sizleri seviyoruz” dedi.

Baskan Büyükkiliç, “Sivil toplum teskilatlarimizin içerisinde özellikle gönüllü kuruluslarimiz olarak siz kardeslerimizin bize her asamada hem uyarici, hem destekleyici, hem hatirlatici oluyorsunuz. Burayi gördügümüzde ifade etmek isterim ki üzerimize ne düsüyorsa yapiyoruz” diye konustu.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluslari Dernegi Baskani Ahmet Tas da Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a tesekkür ederken, Kayseri Imam Hatip Mezunlari Dernegi Baskani Haci Ali Çakici ise Valilik ve Büyüksehir Belediyesi’nin destekledigi ERVA Projesi’nin bütün okullara yayginlastirildigini belirterek, emegi geçenleri tebrik etti.

STK temsilcilerinin talep ve önerilerinin dinlendigi toplantinin ardindan, günün anisina hatira fotografi çektirildi.
Kaynak: İHA