Akar Açiklamasi 'PKK'li, YPG'li Köpeklerle, Piçlerle Bizi Durdurmaya Çalisiyorlar'

TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Türkiye’nin büyük ve güçlü olmaktan baska çaresi olmadigini söyleyerek, "PKK’li, YPG’li köpeklerle, piçlerle bizi durdurmaya çalisiyorlar" dedi.

Akar Açiklamasi 'PKK'li, YPG'li Köpeklerle, Piçlerle Bizi Durdurmaya Çalisiyorlar'
TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri’de ilçe belediye baskan adaylarinin tanitim törenine katildi.

Burada açiklamalarda bulunan Akar, Türkiye’nin büyük ve güçlü olmaktan baska çaresi olmadigini söyleyerek, "Bizim büyük ve güçlü olmaktan baska çaremiz yok. Eger bu sekilde kalirsak bizi çignerler. Bizi engellemek için bacaklarimizdan ve ceketlerimizden çekiyorlar. Bir taraftan korona virüsle ugrastik, diger taraftan tarihin en büyük depremlerinden biriyle karsilastik. Binlerce insanimizi kaybettik. O yaralarimizi sarmayla ugrasiyoruz. Allah sehitlerimize rahmet eylesin. Diger taraftan da PKK’li, YPG’li köpeklerle, piçlerle bizi durdurmaya çalisiyorlar. Durduramayacaksiniz. Arkanizda kim olursa olsun, pesinizde kim olursa olsun. Ölürsek sehit, kalirsak gazi. Sonuna kadar gidecegiz ve bu is bitecek. Allah’in izniyle bu teröristleri kazdiklari çukurlara, barinaklara gömmeden bize rahat yok. Bunlar nerede olursa olsun" dedi.

Mehmetçigin nefesinin teröristlerin ensesinde oldugunu belirten Hulusi Akar, "Bu mücadele çok büyük bir mücadele. Durmayacagiz ve sonuna kadar götürecegiz ve en son teröristi etkisiz hale getirinceye kadar da bu mücadele yurt içinde ve yurt disinda nerede olurlarsa olsun neredelerse hedefimiz orasi. 365 gün operasyon var. Çok sükür bunlari gömdük, gömmeye devam edecegiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA