AK Parti Küçükçekmece Belediye Baskan Adayi Aziz Yeniay, 15 Temmuz Gaziler Platformunu Ziyaret Etti

AK Parti Küçükçekmece Belediye Baskan Adayi Aziz Yeniay, 15 Temmuz Gaziler Platformunu ziyaret etti.

AK Parti Küçükçekmece Belediye Baskan Adayi Aziz Yeniay, 15 Temmuz Gaziler Platformunu Ziyaret Etti
AK Parti Küçükçekmece Belediye Baskan Adayi Aziz Yeniay seçim çalismalari çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Bu çerçevede Yeniay, 15 Temmuz Gaziler Platformunu ziyaret etti. Ziyaret çerçevesinde Baskan adayi Aziz Yeniay burada 15 Temmuz Gaziler Platformu Baskani Erol Bulut ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Ziyaretten dolayi memnun olduklarini dile getiren 15 Temmuz Gaziler Platformu Baskani Erol Bulut, “Bugün burada bulusmamizin nedeni de Aziz baskanimizin 2 dönem sonra Küçükçekmece’mize yeniden bir heyecan getirmek için adayligini koydu. Ilçemizde hizmetlere kaldigi yerden devam edecek. Bizleri 15 Temmuz gazilerini de unutmadi, ziyaretlerinde bizlere de yer verdiler. Kendilerine tesekkür ediyoruz. Biz bu davanin yanindayiz. Milli birlik ve beraberligimiz için 15 Temmuz’da oldugu gibi bundan sonra da vatanimizi, birligimizi düsünen özellikle Cumhurbaskanimizin ve ekibinin kurmaylarindan biri olan baskanimizi takip ediyoruz. Özellikle Küçükçekmece’deki hizmetlerini hepimiz biliriz. Biz bu davanin daha ilerilere tasinacagini, bu dava adamlarina inandigimiz için yaninda oldugumuzu bildirmek istiyoruz. Bizim için önce Vatan diyoruz. Vatan’in bekasi her seyden önemlidir. Biz teröristlerin karsisindayiz. 85 Milyon nüfusumuz var, 85 milyon kardesiz. Kim hariç. Terör hariç. Terör ve darbenin nereden geldigine bakmaksizin hepsini lanetliyoruz. Onun disinda bu memlekette herkes kardestir” dedi.

AK Parti Küçükçekmece Belediye Baskan Adayi Aziz Yeniay, “Sahalara indigimiz ilk günlerde ziyaretlerimizden birisi 15 Temmuz Gazilerimize gerçeklestiriyoruz. Ev sahipliginden dolayi baskanima tesekkür ediyorum. Sunun çok farkindayiz. Bu ülke çok büyük bedeller ödedi, ödemeye devam etmekte. Neredeyse gün yok ki, vatan ugruna sehit olmus bir Mehmet’imizi, bir canimizi kaybetmeyelim. Maalesef kaybetmeye devam ediyoruz. Ancak sunun da farkindayiz. Vatan ugruna feda edilmeyen can o bedende yüktür. Bizim burada kirmiziçizgimiz vatanimizdir, bayragimizdir. 15 Temmuz hain darbe girisimi bu ülkenin Kurtulus Savasi’ndan sonraki en büyük tehditlerinden bir tanesiydi. Belki yeteri kadar anlasildi, belki anlasilmadi. Akliselim olanlar anladi ama birileri anlamamakta israr ediyor. 15 Temmuz aslinda Türkiye’nin un iter yapisini bozmak için, kardes kavgasi iç savas baslatmak için sinirlarinda bekleyen 36 tane ülkenin isgal provasina basladigi gündü. Burada gazilerimiz ve bu yolda sehit olan insanlar ne için mücadele ettiginin farkindaydi. Cumhurbaskanimizin talebiyle meydanlara inen, caddeleri dolduran, tanklarin önüne canini siper eden insanlar aslinda bunun bir vatan ve bayrak meselesi oldugunun çok farkindaydi” seklinde konustu.

10 yil önce Küçükçekmece’den ayrildigini ifade eden Yeniay, “ Biz yapacaklarimizi anlatmamiza gerek yok yapiyoruz zaten. Allah izin verirse 2 ay sonra Belediye Baskani olacagim. Gerçekten Küçükçekmece’de geçmise bir özlem var. Gördügü günden geriye kalmis olan bir Küçükçekmece halki, Istanbul halki var. Tekrar o eski günlerine kaldigi yerden devam etmek istiyor. Biz eski günlerdeki biz degiliz. Biz de degistik, zaman bizi de degistirdi. Dönem bilgi dönemi, dönem inovasyon dönemi, dönem uzay çagi dönemi. O yüzden de bu sehri insa ederken biz yarinlarimizi bu bilgi çagi ile birlestirmemiz gerekiyor. Çocuklarimizi bu bilgi çaginin gereklerine göre egitmemiz, yetistirmemiz gerekiyor” seklinde konustu.

Ziyaret sonrasinda günün anisina hatira fotografi çekildi.
Kaynak: İHA