AK Parti Erzurum'da Ilçe Adaylarini Açikladi

Erzurum’da, AK Parti ilçe belediye baskan adaylari, Kazim Karabekir spor salonunda AK Parti Genel Baskan Vekili Efkan Ala’nin katilimiyla düzenlenen toplantida açiklandi.

AK Parti Erzurum'da Ilçe Adaylarini Açikladi
Genis katilimin yasandigi aday tanitim toplantisinda sirasiyla AK Parti Il Baskani Ibrahim Küçükoglu, MHP Il Baskani Adem Yurdagül, Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, Erzurum Milletvekili Selami Altinok ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskan Yardimcisi Prof. Dr. Kamil Aydin katilimcilara hitaben konustu.

Aday tanitim toplantisinda son konusmayi AK Parti Genel Baskan Vekili Efkan Ala yapti. 31 Mart seçimlerinde Erzurum’un yeni bir destan daha yazacagina inandigini anlatan Efkan Ala, “Önümüzdeki yakin bir zamanda seçim var. Ben diyorum ki arkadaslarimdan önce aday olan su anda sizlerin, milletimizin huzuruna çikacak kardeslerimi, belediye baskani adaylarimizi yürekten tebrik ediyorum. Basarilar diliyorum. Bir yil önce ortaya koydugumuz Türkiye yüzyili vizyonuyla bulusturabilecek vizyona sahip beyinlerimizi yönetecek belediye baskanlarimizi cumhuriyetin ikinci yüzyilina girerken isbasina getirilme zamanidir. Önümüzde dört bes yil var. Bu seçimlerde Mayista yaptigimiz gibi Mart ayinin sonunda Cumhur Ittifaki’na güçlü bir destek vererek, Türkiye’nin önüne çok ciddi bir siyasi otoban yapmis olacagiz. Siyasi hizli tren yapmis olacagiz. Dolayisiyla Türkiye’yi kimse tutamayacak. Sehirlerimiz, Ankara is birligi içerisinde belediye baskanlarimiz da Cumhurbaskanimiz isbirligi içerisinde Türkiye’yi hedeflerine tasiyacaktir. El ele vererek Palandöken’in eteklerinden Türkiye’ye dünyaya sandiktan güçlü bir mesaj bir ses çikarmanizi istirham ediyorum kardesiniz olarak” diye konustu.

AK Parti’nin aday tanitim toplantisina; AK Parti Genel Baskan Vekili Efkan Ala, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskan Yardimcisi Prof. Dr. Kamil Aydin, Erzurum Milletvekilleri Mehmet Emin Öz, Selami Altinok, Fatma Öncü, Abdurrahim Firat, AK Parti Il Baskani Ibrahim Küçükoglu, MHP Il Baskani Adem Yurdagül, Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, parti teskilatlari ve baskan adaylari katildi.

Konusmalarin ardindan ilçe adaylari tek tek sahneye çagirilarak fotograf çektirildi.
Kaynak: İHA