Yemeksepeti'nde Lojistik Yönetimini Güçlendirecek Lider Atamalari

Yemeksepeti, 2023-2024 yillarinda, operasyonel verimliligini artirma hedefine büyük katki saglayacak sekilde, lojistik yönetiminde lider kadrosunu güçlendiren yeni atamalar gerçeklestirdi. Hüseyin Demiray, Lojistik Operasyon Direktörü ve Salih Ekiz, Lojistik Performans Direktörü pozisyonlarina atandi.

Yemeksepeti'nde Lojistik Yönetimini Güçlendirecek Lider Atamalari


Hizli ticaretin önde gelen markalarindan Yemeksepeti, operasyonel verimliligini ve müsteri memnuniyetini artirma amaciyla üst düzey yönetim kadrosunda önemli atamalar gerçeklestirdi. Sirketin sektördeki konumunu daha da güçlendirme yolunda stratejik önem tasiyan bu hamle, sirketin lojistik süreçlerini yeniden sekillendirme ve bu alandaki yenilikleri hizlica hayata geçirme kapasitesini artiriyor.

Yeni atanan liderler; Hüseyin Demiray ve Salih Ekiz, lojistik performans, operasyon ve stratejik planlama alanlarinda kapsamli deneyimleriyle Yemeksepeti’nin hedeflerine ulasmasinda kritik roller üstlendiler. Atanan liderlerin zengin deneyimleri, sirketin hizli ticaret sektöründeki rekabetçiligini daha da artirarak, sirketin pazardaki lider konumunu güçlendirmeye devam edecek.

Atamasi yapilan isimler hakkinda su bilgiler verildi:

Lojistik Operasyon Direktörü Hüseyin Demiray

Lojistik Operasyon Direktörü olarak Yemeksepeti’nde yeni bir görev üstlenen Hüseyin Demiray, sirketten önce McDonald’s’ta operasyon danismani olarak sekiz yildan fazla bir süre çalisti. Son bes yildir Yemeksepeti Market operasyonlari yöneticisi olarak görev yapan Demiray, Lojistik Operasyon Direktörü olarak tüm lojistik operasyon süreçlerine liderlik etmekte olup ve sirketin operasyonel verimliligini artirma hedeflerine katki saglamaktadir.

Lojistik Performans Direktörü Salih Ekiz

Yemeksepeti’nde Lojistik Performans Direktörü olarak atanan Salih Ekiz, daha önce KoçDigital, Karaca ve Boston Consulting Group gibi önemli firmalarda stratejik ve operasyonel sorunlarin çözümünde yer aldi. E-ticaret, bankacilik, tüketim mallari, FMCG, perakende, otomotiv ve enerji sektörlerinde 30’dan fazla projeyi basariyla tamamlayan Ekiz, bu yeni rolde lojistik performans, veri ve ürün süreçlerine liderlik edecek.
Kaynak: İHA