Vali Varol, Sincik'te Deprem Konutlarini Inceledi

Adiyaman Valisi Osman Varol, bir dizi ziyaret için geldigi Sincik ilçesinde deprem konutlarini inceledi.

Vali Varol, Sincik'te Deprem Konutlarini Inceledi
Adiyaman Valisi Osman Varol, Adiyaman ilçeleriyle birlikte yeniden ayaga kaldirmanin gayretiyle çalismalarinin araliksiz devam ettigini söyledi.

Vali Osman Varol, Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan TOKI tarafindan Sincik ilçesinde yapimina baslanan 322 adet afet konutu ve 176 adet köy evinin yapildigi alanda incelemelerde bulunarak devam eden insaat çalismalari hakkinda yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldi.

Vali Varol, "Yöre mimarisine uygun bir sekilde insa edilen köy evlerimizin ilçemize ve köylerimize hayirli ve ugurlu olmasini diliyoruz. Devlet olarak hiçbir vatandasimizi magdur etmeden, güvenli ve saglam konutlarina kavusturmak için durmadan yorulmadan gayretle çalismalarimizi sürdürüyoruz" diye konustu.

Vali Osman Varol, depremzede vatandaslarin ihtiyaç ve sorunlarini yerinde tespit etmek amaciyla Sincik ilçesinde kurulan konteyner kenti ziyaret edip vatandaslarla sohbet ederek ihtiyaç, talep ve önerilerini dinledi. Etrafini saran çocuklarla yakindan ilgilenerek oyuncak ve çesitli hediyeler verdi.
Kaynak: İHA