TEKNOFEST'te Derece Yapan Takimlara Ödül

Samsun’un Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, Türkiye’nin en önemli organizasyonlarindan olan TEKNOFEST 2023’te Ilkadim Belediyesi adina yarisan ve derece yapan ögrencileri ödüllendirdi. Baskan Demirtas, gençlerin yaninda olarak destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

TEKNOFEST'te Derece Yapan Takimlara Ödül
Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyarette, TEKNOFEST yarismasinda desteklenen yüksek irtifa kategorisinde ikinci olan ‘Samsun Roket Takimi’na 20 bin TL, elektrikli araçlar kategorisinde birinci olan Samsun Üniversitesi (SAMÜ-ELAR) takimina 30 bin TL’lik çeki Baskan Demirtas verdi.

Takimlar halinde yarismaya katilan gençlerle projeleri hakkinda fikir alisverisi yaparak sohbet eden Baskan Necattin Demirtas, “Ortaokul, lise ve üniversite ögrencilerimizi destekleyerek onlara sponsor oluyoruz. Onlarin aldigi basarilar bizleri de gururlandiriyor. Hepimiz sizlerden bir seyler bekliyoruz. Ülkenin gelecegi sizin ellerinizde, düsünmeyi birakmayin, düsünün hayal edin. Gençlerimiz sehrimizin ve Türkiye’nin gurur kaynagi oldular. Bundan sonraki dönemlerde de gençlerimizin yaninda olup onlara destek olmaya devam edecegiz. Hayirli ugurlu olsun. Daha nice basarilara” diye konustu.

Kaynak: İHA