Salihli'de Canli Hayvan Ve Kasap Sektörü Istisare Yapti

Manisa’nin Salihli ilçesinde Ticaret Borsasi öncülügünde toplanan canli hayvan ve kasap sektörü temsilcileri sektörün gelisimi için karsilikli fikir alisverisinde bulundu.

Salihli'de Canli Hayvan Ve Kasap Sektörü Istisare Yapti
Salihli’de canli hayvan ve kasap sektöründe faaliyet gösterenler, Ticaret Borsasi öncülügünde bir araya gelip istisare yapti. Borsa hizmet binasindaki toplanti da konusan Borsa Baskani Yetis Aksoy “Canli hayvan ve kasap sektöründeki üyelerimizin vatandaslarimiza daha iyi sartlarda ve kalitede hizmet verebilmeleri için bu toplantida sizlerle bir araya geldik. Alinacak kararlar ile sartlarin daha da iyilestirilerek bölgemiz halkimiza daha kaliteli hizmet sunmak için mücadele etmekteyiz. Bu konuda Borsa olarak üyelerimize ve bölgemiz halkina fayda saglamak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz” dedi.

Karsilikli önerilerin ve durum tespitlerinin ele alindigi toplantida belirli konularda fikir birligine varildi. Baskan Aksoy ve Canli hayvan ve kasap sektöründe faaliyet gösteren meclis üyeleri, Salihli halkina sunulan hizmet kalite düzeyinin arttirilmasi için ellerinden gelen çabayi göstereceklerini ifade etti.

Sektör üyeleri borsa yönetim kuruluna ve meclis üyelerine bu toplantiyi düzenledikleri için ayrica tesekkür etti.
Kaynak: İHA