Sakarya Nehri'nde Cesedi Bulunmustu Açiklamasi Esi Ve Oglu Gözaltina Alindi

Sakarya’da 112 Acil Çagri Merkezi’ne esinin kendisini darp ettigini ve öldürecegini ihbar ettikten sonra ortadan kaybolan 53 yasindaki kadinin Sakarya Nehri’nde cansiz bedeni bulunmasina iliskin esi ve oglu gözaltina alindi.

Sakarya Nehri'nde Cesedi Bulunmustu Açiklamasi Esi Ve Oglu Gözaltina Alindi
13 Subat’ta Adapazari ilçesi Dogancilar Mahallesi’nde ikamet eden 53 yasindaki Leyla D., 112 Acil Çagri Merkezi’ni arayip esinin kendisini darp ettigini ve öldürecegini söyleyerek yardim istedi. Ihbari alan Adapazari Jandarma Komutanligi ekipleri, kadinin yasadigi eve gitti. Leyla D.’nin esinin ekiplere tartistiklarini ve karisinin evi terk ettigini söyledigi ögrenildi. Leyla D.’nin telefon sinyalini takip eden ekipler, telefonunu ve basörtüsünü evlerinin yakinindaki Sakarya Nehri’nin kenarinda buldu. Sirra kadem basan kadin için AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve sivil toplum kuruluslari, günlerdir Sakarya Nehri’nde havadan, karadan, su alti ve üstünde çalisma yürüttü.

Devam eden çalismalar neticesinde Leyla D.’nin cansiz bedeni dün, telefonu ve basörtüsünün bulundugu bölgenin yaklasik 17 kilometre uzakliginda bulunan bir tas ocagi mevkiinde bulundu. Sudan çikarilan Leyla D.’nin cansiz bedeni, olay yerinde yapilan incelemelerin ardindan Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi Korucuk Kampüsündeki Otopsi Merkezi’ne gönderildi. Olaya iliskin Leyla D.’nin esi S.D. ve oglu U.D. jandarma ekiplerince gözaltina alindi.
Kaynak: İHA