Rektör Kirisik Türk Dünyasindan Ögrencilerle Bulustu

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kirgizistan, Kazakistan, Tacikistan ve Irak Türkmenlerinden olusan uluslararasi ögrenci heyetiyle bir araya geldi.

Rektör Kirisik Türk Dünyasindan Ögrencilerle Bulustu
KBÜ Rektörü Kirisik, ögrencilerle yaptigi bulusmada, ülkeler arasindaki iliskilerin güçlendirilmesi ve Karabük Üniversitesinin dünya standartlarindaki kaliteli egitim anlayisini vurgulayarak, ülkeler arasi iliskilerin güçlendirilmesine dikkati çekti.

Türk Dünyasindan ögrencilerin egitim süreçleri, ihtiyaçlari ve taleplerini dinleyen Rektör Kirisik, ögrencilerin ihtiyaç ve taleplerinin karsilanmasi konusunda gerekli çalismalari yapacaklarini ifade etti.

Ögrencilerle iletisim sürecini sistemli bir sekilde gerçeklestireceklerini belirten Rektör Kirisik, kurumsal iletisim yönetimi çerçevesinde etkili bir iletisim sistemi kuracaklarini açikladi.

Rektör Kirisik, bu amaçla gerekli sistemlerin kuruldugunu dile getirdi.

Ayrica, 2-3 Mart tarihlerinde Karabük Üniversitesi ev sahipliginde düzenlenecek Türkiye’nin ilk Ulusal ve Uluslararasi Sosyal Bilimler Festivali hakkinda da bilgi veren Rektör Kirisik, festivalin alan etkinlikleri kapsaminda açilacak standlarda uluslararasi ögrencilerin çalismalarina yer vermekten mutluluk duyacaklarini aktardi.

Karabük Üniversitesinin, uluslararasi ögrencilere sundugu olanaklar ve egitim kalitesiyle dikkati çektigini ifade eden Rektör Kirisik, ögrencilerin memnuniyeti ile Karabük Üniversitesinin basarilarini ön planda tutacaklarini dile getirdi. Rektör Kirisik, Bilim Merkezli Ögrenci Dostu bir üniversite olarak çalismalarina devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA