Evinin Yandigini Gören Kadin Kurye Sinir Krizi Geçirdi

Antalya’da 5 katli apartmanin üst katindaki dairede aspiratöründen çiktigi ögrenilen yangin, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yanginda evdeki bir köpek itfaiye ekiplerince son anda kurtarilirken, 1 kedi ise telef oldu. Motosikletiyle evinin önüne gelip yangin oldugunu gören kadin ise sinir krizi geçirip kaskini etrafa vurdu.

Evinin Yandigini Gören Kadin Kurye Sinir Krizi Geçirdi
Yangin, dün Muratpasa ilçesi Deniz Mahallesi 127 Sokak üzerindeki 5 katli apartmanin en üst katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dairede kiraci olarak oturan Baris Yalçin Köksal yemek yaptigi sirada aspiratörden kaynakli yangin çikti. Köksal kendini disariya atarken durum 112 Acil Çagri Merkezine bildirildi.

Ihbarin ardindan olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangini kisa sürede söndürdü. Bu sirada evdeki köpeklerden birisi itfaiye ekipleri tarafindan kurtarilirken bir kedinin ise telef oldugu ögrenildi.

Yangin esnasinda çalisan ve olayi duyup adrese motosikletiyle gelen Ilknur Köksal ise sinir krizi geçirip kaskini etrafa vurdu. Daire sakini kadin, çevredekiler tarafindan güçlükle sakinlestirildi.

"En az 50 bin TL masrafimiz var"

Yanginin boyutu ise gündüz ortaya çikti. Mutfak kisminda ocak bölümünün yanarak küle döndügü görüldü.

Yanginin mutfak kismindan çiktigini belirten gözü yasli Ilknur Köksal, "Esim ocakta sanirim yagi unutuyor. Ben isteydim, komsular haber verdi. Kedimiz telef oldu. Soka girdim. Kurye olarak çalisiyorum. Nasil geldigimi hatirlamiyorum. Su an bu zarari karsilayabilecek miyiz bilmiyorum. Her yer boya olacak. En az 50 bin TL masrafimiz var" dedi.

Yanginla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA