Çolakbayrakdar Çifti, Vatandaslari Evlerinde Ziyaret Ediyor

Kocasinan Belediye Baskani ve Baskan Adayi Ahmet Çolakbayrakdar ve esi Fatma Çolakbayrakdar, Kocasinanlilarin gönlünü fethetmeye devam ediyor. Farkli gruplara ev ziyareti gerçeklestiren Çolakbayrakdar çifti, her gittigi yerde güler yüzle karsilandi ve vatandaslarin hayir duasini aldi.

Çolakbayrakdar Çifti, Vatandaslari Evlerinde Ziyaret Ediyor
Çolakbayrakdar çifti, ilk olarak Beyazsehir Mahallesi’nde ikamet eden Karahöyük ailesinin misafiri oldu. 10 yasindaki Emre ile 9 yasindaki Nurettin ile yakindan ilgilenen Çolakbayrakdar çifti, 2 yil önce çölyak tanisi konan ev hanimi Elife ile çölyak rahatsizligiyla ilgili sohbet etti. Karahöyük ailesinin yeni dogan bebeklerini kucagina alip, seven Çolakbayrakdar çifti, hayirli olsun temennisinde bulundu. Baskan Çolakbayrakdar, aileye çesitli hediyelerin yani sira Kocasinan Belediyesi’nin çölyakli aileler için hazirladigi glütensiz ürün paketini ile hos geldin bebek seti hediye etti. Kayserililere daha güzel hizmet için gayret ettiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, sunlari kaydetti;

"9 yildir rutin belediyecilik faaliyetlerinin yani sira özellikle ‘Sosyal Belediyecilik’ olarak vatandaslarimizin yüregine dokunan hizmetleri yerine getiriyoruz. Bunlardan biri olan ve Türkiye’de ilk olarak baslattigimiz glütensiz ürün paketi ile destek oluyoruz ve ilçe sinirlari içerisinde bugüne kadar 225 çölyakli aileye ulastik. Belediye olarak hazirlanan glütensiz ürün paketlerini ailelerde bulunan çölyakli birey sayisi ve gelir durumuna göre periyodik araliklarla dagitiyoruz. Amacimiz, bir nebze de olsa vatandaslarimizin hayatini daha da kolaylastirmak, bunu yaparken de aramizdaki gönül bagini pekistirmektir. Her sey gelecegimizin teminati yavrularimiz içindir”. Karahöyük ailesi ise Kocasinan Belediyesi’nin kendileri için yapilan hizmetlerden son derece memnun kaldiklarini belirterek, Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.

Baskan Çolakbayrakdar’in ikinci ev ziyareti Osmangazi Mahallesi’ndeki Dogan ailesi oldu. Dogan ailesinin tekerlekli sandalye istegini yerine getiren Baskan Çolakbayrakdar, her zaman yanlarinda olduklarini vurguladi. Dogustan engelli olan 20 yasindaki Ebru ve 11 yasindaki Emrecan ile birlikte yasayan annesi Cemile Dogan, Çolakbayrakdar çiftine dualar edip, “11 yildir, gün yüzü görmeyen evladim, sayenizde disari çikartip gezdirecegim. Zaten belediyemizin Dost Market ile Dost Magaza gibi hizmetlerinden faydalaniyoruz. Allah, basimizdan eksik etmesin. Allah razi olsun” dedi.

Günün son ziyaret adresi Ziyagökalp Mahallesi oldu. Akbulut ailesiyle sohbet eden Çolakbayrakdar çifti, her zaman yanlarinda olacaklarini söyledi.

Belediyecilik yatirimlarinin yani sira vatandaslarin her türlü sorunlariyla da yakindan ilgilendiklerini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak sosyal desteklerle yetiskin-çocuk, yasli-genç, kadin-erkek herkes için hizmet üretip, herkesin baskani olmak adina gayret ettiklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA