Bizim Toptan 45 Temel Ürünü 2023 Fiyatlariyla Satisa Sundu

Bizim Toptan, 8 Subat-8 Mart tarihleri arasinda temel ihtiyaçlardan olusan toplam 45 ürünü, 2023 fiyatlariyla bireysel müsterilerine satisa sunuyor.

Bizim Toptan 45 Temel Ürünü 2023 Fiyatlariyla Satisa Sundu
Türkiye’nin en yaygin organize toptan marketi Bizim Toptan, 2024 yilinin ilk büyük kampanyasini “Nerede O Eski Fiyatlar” diyenler için baslatti. Yeni kampanya kapsaminda 8 Subat-8 Mart 2024 tarihleri arasinda un, seker, çay, zeytin, bakliyat, deterjan, sampuan gibi hanelerin en temel ihtiyaçlari arasinda yer alan toplam 45 ürün, 2023 yili fiyatlariyla Bizim Toptan magazalarinda ve ‘bizimtoptan.com.tr’de bireysel müsterilere satisa sunuluyor. Yil boyunca toptan fiyatina sattigi ürünleri ve düzenledigi kampanyalarla müsterilerinin yaninda olan Bizim Toptan, bu yeni kampanyasiyla da müsterilerinin bütçesine ve enflasyonla mücadeleye katki saglamaya devam ediyor.

Hüseyin Balci: “Hanelerin bütçesine bereket katmayi hedefliyoruz”

Kampanya ile ilgili açiklama yapan Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balci sunlari söyledi:

"Türkiye’de organize toptan satis sektörünün lider markasi olarak kaliteli ve uygun fiyatli ürünlerimizle her zaman oldugu gibi 2024 yilinda da ülkemiz ekonomisine destegimizi sürdürüyoruz. Çok genis bir ürün yelpazesinde bireysel müsterilerimize özel 1 ay boyunca devam edecek yeni kampanyamizla amacimiz hanelerin bütçesine deyim yerindeyse ‘bereket’ katmak olacak.”
Kaynak: İHA