BEÜ Ile MÜSIAD Arasinda Isbirligi Protokolü Imzalandi

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) ile Müstakil Sanayici ve Is Adamlari Dernegi (MÜSIAD) arasinda isbirligi protokolü imzalandi.

BEÜ Ile MÜSIAD Arasinda Isbirligi Protokolü Imzalandi
Üniversite ögrencilerinin ERASMUS+ staj hareketliligi kapsaminda yapacaklari staj egitimine destek saglamak amaciyla isbirligi protokolü imzalandi. Imzalanan protokol kapsaminda dernek üyeleri, üniversitenin ögrencilerine staj egitimi konusunda destek vererek, onlarin bilgi, beceri ve donanim sahibi mezunlar olarak yetismelerini hedefliyor. Ayrica, bu isbirligi ile firmalarin ihtiyaç duydugu nitelikli insan kaynaginin saglanmasi amaciyla çesitli çalismalar yürütülecek.

Törende Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastas ve dernek baskani Mehmet Ilik, protokolün önemine dair degerlendirmelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastas, protokolün gençlerin uluslararasi alanda staj deneyimi kazanmalarina imkan saglayarak önemli bir adim oldugunu vurgulayarak, dernege tesekkürlerini iletti.

Dernegin Bitlis Sube Baskani Mehmet Ilik ise isbirliginin gençlerin is dünyasi ile erken yasta bulusmalarini saglayacagini ve sektöre nitelikli eleman yetistirilmesine katkida bulunacagini ifade etti.

Kaynak: İHA