Bakan Ali Yerlikaya Üsküdarli Esnafi Ziyaret Etti

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya Üsküdar’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Esnafi ziyaret eden ve vatandaslarla fotograf çektirerek sohbet ederek Bakan Yerlikaya, ziyareti sirasinda, kendisinin ögrenim gördügü okulda ögretmenlik yapan emekli bir ögretmenle de karsilasti, sohbet etti.

Bakan Ali Yerlikaya Üsküdarli Esnafi Ziyaret Etti


Içisleri Bakani Ali Yerlikaya Üsküdar’da bulunan Antikacilar Çarsisi, Sahaflar Çarsisi ve Balikçilar Çarsisinda esnafi ziyaret etti. Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen ile birlikte vatandaslarla bir araya gelen Yerlikaya, dükkanlari gezdi, vatandaslarla sohbet ederek fotograf çektirdi. Çarsi esnafi da kendilerini ziyaret eden Bakan Yerlikaya’ya çesitli ikramlarda bulundu. Balikçilar Çarsisi’ndaki ziyareti sirasinda, Yerlikaya’nin yanina gelen emekli ögretmen Yildiz Özkadif, Yerlikaya’nin mezun oldugu ilkokulda ögretmenlik yaptigini belirtti.

Bunun üzerine Yerlikaya da 1979 yilinda Alaeddin Ilkokulu’nda okudugunu belirterek, bu karsilasmadan duydugu memnuniyeti dile getirdi. Yerlikaya emekli ögretmen ile sohbet etti, sarilip basindan öptü.
Kaynak: İHA