Bagcilar'da Uyusturucu Ticareti Yapildigi Belirlenen Adrese Operasyon Düzenlendi

Bagcilar’da uyusturucu madde ticareti yapildigi tespit edilen bir adrese polis ekiplerince operasyon gerçeklestirildi. Yapilan operasyonda, 1’i sokak saticisi omak üzere 3 sahis yakalanirken 968 gram bonzai ele geçirildi.

Bagcilar'da Uyusturucu Ticareti Yapildigi Belirlenen Adrese Operasyon Düzenlendi
Istanbul Emniyet Müdürlügü ekipleri, “uyusturucu madde ticareti” suçunun önlenmesi ve süpheli sahislarin yakalanmasina yönelik Bagcilar’da 15 Temmuz Mahallesi ve Demirkapi Mahallesi’nde yapilan çalismalar neticesinde uyusturucu madde ticareti yapildigi belirlenen bir adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda, B.K., S.Y. isimli sahislar yakalanirken, ayrica yapilan uygulamalarda sokak saticisi oldugu belirlenen M.K. isimli süpheli sahis da yakalanarak gözaltina alindi. Yapilan aramalarda, 968,7 gram bonzai, uyusturucu maddeyi karistirirken kullanilan legen ve elemede kullanilan elek, 5 adet aseton, 1 adet hassas terazi, çok sayida uyusturucu paketlemede kullanilan kilitli seffaf poset ve 2 adet cep telefonu ele geçirildi. Süpheli sahislarin yapilan sorgulamalarinda S.Y. isimli sahsin “baskasina ait banka veya kredi kartinin izinsiz kullanilmasi sureti ile yarar saglama” suçundan adli makamlarca arandigi belirlendi. Konu ile ilgili yakalanan süpheli sahislar hakkinda tahkikat islemlerinin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA