Afyonkarahisarli Genç Hasan Emir Yalçinkaya Bölge Üçüncüsü Oldu

Gençler Arasi Kültür ve Sanat Yarismalari Siir Okuma Yarismasi Bölge finalinde Afyonkarahisar Gençlik Merkezlerini temsilen 13-17 yas erkek kategorisinde yarisan Suhut Gençlik Merkezi gönüllü genci Hasan Emir Yalçinkaya, okudugu siir ile bölge üçüncüsü oldu.

Afyonkarahisarli Genç Hasan Emir Yalçinkaya Bölge Üçüncüsü Oldu
Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan düzenlenen Gençler Arasi Kültür ve Sanat Yarismalari Siir Okuma Yarismasi Bölge Finali Manisa’da gerçeklesti. Afyonkarahisar Gençlik Merkezlerini temsilen 13-17 yas erkek kategorisinde yarisan Suhut Gençlik Merkezi gönüllü genci Hasan Emir Yalçinkaya, okudugu siir ile bölge üçüncüsü olma basarisini gösterdi. Bölge finaline Ege Bölgesi’ndeki 8 ilden gençler katildi.

Afyonkarahisar’i temsilen 13-17 yas kiz -erkek ve 18-25 yas kiz -erkek kategorilerinde 1. olan gençler, bölge yarismasinda siir performanslarini sergiledi. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu: "Hasan Emir Yalçinkaya, okudugu siir ile jüriyi etkilemeyi basardi ve bölge üçüncüsü oldu. Ödülünü Gençlik Hizmetleri Daire Baskani Murat Duran’dan alan Yalçinkaya’yi tebrik ederiz" dedi.

Kasapoglu konusmasinin devaminda: "Bu basari, Afyonkarahisar’in gençlerinin sanatsal alanda da ne kadar basarili oldugunu gösteriyor. Hasan Emir Yalçinkaya’nin basarisi diger gençlerimize de örnek olacaktir" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA