Fatih Dönmez, Seyitgazi'de Dogalgaz Kullanan Ilk Haneyi Ziyaret Etti

Eskisehir’in Seyitgazi ilçesinde dogalgaz kullanan ilk haneyi ziyaret eden AK Parti Eskisehir Milletvekili Fatih Dönmez, “Insallah en kisa süre içerisinde artik Seyitgazi’de dogalgaz kullanmayan abone kalmayacak. Daha 1 buçuk 2 ay geçmesine ragmen 33 evimiz su anda dogalgaz kullanmaya baslamis durumda” dedi.

Fatih Dönmez, Seyitgazi'de Dogalgaz Kullanan Ilk Haneyi Ziyaret Etti
AK Parti Eskisehir Milletvekili Fatih Dönmez, Seyitgazi ilçesinde dogalgaz kullanan ilk haneye ziyarette bulundu. Aile tarafindan kapida karsilanan ve dogalgazli ocakta demlenen çay esliginde vatandaslarla sohbet eden Dönmez, bugün itibariyle ilçelerin tamamina dogalgaz götürüldügünü söyledi.

Seyitgazi’ye dogalgaz götürülmesinden yaklasik 2 ay geçmesine ragmen simdiden ilçedeki 33 evin dogalgaz kullanmaya basladigini ve çalismalarin hizla devam ettigini söyleyen Dönmez, basta ESGAZ yetkilileri olmak üzere emegi geçen herkese tesekkürlerini iletti.

“Türkiye’de 800’ü askin ilçemiz dogalgaz kullaniyor su anda”

Seyitgazi Ilçesi’nde dogalgaz kullanan ilk haneyi ziyaret ettikten sonra açiklama yapan Fatih Dönmez, "Geçtigimiz yil nisan ayinda Günyüzü ve Han ilçelerini dogal gaza kavusturmustuk. Bir tek Seyitgazi ilçemiz kalmisti ama o gün Seyitgazi’ye geldigimizde Seyitgazili hemsehrilerimize bir söz vererek, ‘2023 yilinin sonuna kadar insallah gazi Seyitgazi’ye getirecegiz’ demistik. Hamdolsun, geçtigimiz yilin sonu itibariyle dogalgazi Seyitgazi’ye getirdik. Burada tabii ki basta ESGAZ olmak üzere emegi geçen arkadaslarimiza, yüklenici firmalarimiza, çalisanlarimiza tesekkür ediyoruz. Onlar gece gündüz çalisarak bizi mahcup etmediler. Biraz önce de dogalgazi ilk kullanan haneyi ziyaret ettik, onlarin da duasini aldik. Tabii onlarin duasini almak, memnun etmek, her türlü mutlulugun üzerinde bir hadise. Buna benzer artik Türkiye’de 800’ü askin ilçemiz dogalgaz kullaniyor su anda” ifadelerini kullandi.

“Bugün itibariyle ilçelerimizin tamamina dogalgaz geldi”

En kisa sürede Seyitgazi’de dogalgaz kullanmayan abone kalmayacagini belirten Dönmez, konusmasinin devaminda sunlari söyledi:

“AK Parti iktidara geldiginde 5 ilde 50 civarinda ilçe dogalgaz kullanirken, sayin Cumhurbaskanimizin talimatlariyla ve vizyonuyla ’batida ne varsa doguda da o olacak’ anlayisiyla 81 ilin tamamina geçtigimiz dönemlerde dogalgazi götürmüstük. Eskisehir’de sehir merkezi olarak çok daha öncesinde dogalgaz kullanirken, dis ilçelerde maalesef dogalgaz yoktu. Artik bugün itibariyle ilçelerimizin tamamina dogalgaz geldi. Geçtigimiz yil Seyitgazi’yle birlikte götürdügümüz 3 ilçede de mahallelerin, sokaklarin, caddelerin tamamlanmasiyla ilgili süreç de devam ediyor. Insallah en kisa süre içerisinde artik Seyitgazi’de dogalgaz kullanmayan abone kalmayacak. Daha 1 buçuk 2 ay geçmesine ragmen 33 evimiz su anda dogalgaz kullanmaya baslamis durumda. Bir yandan da tabii vatandaslarimiz evlerini dogalgaza uyumlu hale getirmek zorunda. Tesisat projelerini onaylatacaklari dönüsüm isleri baslayacak. O da hizlica devam ediyor. Artik bu çagdas, temiz yakittan Seyitgazi’de oturan vatandaslarimiz da istifade etmis olacak. Hayirli, ugurlu olsun.”
Kaynak: İHA