Marmaris'te Kaybolan Isa Çifçi'yi Arama Çalismalari 8'Inci Gününde

Mugla’nin Marmaris ilçesinde mantar toplamak için Balan Dagi’na giden ve kendisinden bir daha haber alinamayan sahsi arama çalismalari, 8. gününde 200’e yakin kisi ve iz takip köpekleri ile devam etti.

Marmaris'te Kaybolan Isa Çifçi'yi Arama Çalismalari 8'Inci Gününde
30 Aralik Cumartesi günü Mugla bölgesinde sadece bu mevsimde yetisen bir mantar türü olan çintar toplamak için Marmaris ilçe sinirlari içindeki Balan Dagi’na çikan Isa Çifçi’den (65) haber alamayan yakinlari, durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirmis ve Çifçi’yi arama çalismasi baslatilmisti. 8 gündür yapilan arama çalismalari, sabahin erken saatlerinden hava kararana kadar devam ediyor. Saganak yagis ve siddetli rüzgara ragmen ekiplerin bölgeye dagilarak yaptigi çalismalarda AFAD, Marmaris Ilçe Jandarma Komutanligi, çevre ilçelerden gelen jandarma ekipleri, AFAD, SAR, AKUT, MagAme SAR, NAK, Orman Isletme Müdürlügü, Milli Parklar Müdürlügü ekipleri, jandarma asayis, jandarma komando, Avcilar Dernegi üyeleri, Jandarma Iz Takip Timi ve kayip sahsin yakinlari ile birlikte 200’e yakin kisi yer aliyor. Ekipler, Çifçi’nin en son görüldügü noktadan baslamak üzere dere yataklari, yangin havuzlari, küçük magaralar da dahil olmak üzere her yeri didik didik ariyor.

Öte yandan Marmaris Cumhuriyet Bassavciligi’nin talimati ile jandarma ekiplerinin olayla ilgili genis çapli inceleme baslattigi ve sahsin yakinlarinin ifadelerine basvurdugu ögrenildi.
Kaynak: İHA