Iskenderun'da Sularin Çekilmeye Baslamasiyla Vatandaslar Hafta Sonunun Keyfini Çikariyor

Hatay’in Iskenderun ilçesinde yollar ve sokaklarin bazi kisimlari sular altindayken, bazi yerlerde sular çekilmis durumda. Vatandaslar ise sularin çekilmesiyle sahil kiyisinda hafta sonunun keyfini çikariyor.

Iskenderun'da Sularin Çekilmeye Baslamasiyla Vatandaslar Hafta Sonunun Keyfini Çikariyor
Iskenderun’da geçtigimiz günlerde saganak yagis ve lodosun etkisiyle kent merkezi sular altinda kalmisti. Iskenderun ilçesi son günlerde yagis olmamasi ve lodosun etkisinin azalmasiyla yavas yavas normale dönüyor. Kent merkezinde kismen sularin çekilmesiyle birlikte; Anit Meydani ile Atatürk Bulvari’nda insanlar ve araçlar sorunsuz sekilde trafikte ilerliyor. Sularin kismen çekildigini ve yagmurun yagmamasini firsat bilen vatandaslar, sahil kenarlarina ve park yerlerinde hafta sonunun tadini çikariyor.

“Ekipler sulari hizli bir sekilde tahliye ettiler”

Bugünkü durumun önceki günlere göre daha iyi oldugunu belirten vatandas Kemal Azlak, “Belediye ve itfaiye ekipleri geldi. Sulari hizli bir sekilde tahliye ettiler. Hepsinden Allah razi olsun. Gerçekten de en ufak bir durumda; belediye, emniyet güçleri, itfaiye ve devletin diger ekipleri hemen sahaya iniyorlar” dedi.

Kaynak: İHA