Halk Otobüsüyle Hafif Ticari Araç Çarpisti, Sikisan Sürücüyü Ekipler Çikardi

Antalya’da hafif ticari araç ile halk otobüs çarpisti, kazada sikisan hafif ticari aracin sürücüsünü itfaiye ekipleri çikardi.

Halk Otobüsüyle Hafif Ticari Araç Çarpisti, Sikisan Sürücüyü Ekipler Çikardi
Kaza, saat 13.30 sularinda Kepez ilçesi Gündogdu Mahallesi Yesilirmak Caddesi’nde meydana geldi. Alinan göre; 07 AU 0402 plakali, Abdülkadir Kosu (58) idaresindeki halk otobüsü ile Ismail Kondu (39) idaresindeki 06 CLP 049 plakali hafif ticari araç Seyhan Caddesi ile Yesilirmak Caddesi kesisiminde çarpisti. Ihbar üzerine kaza yerine saglik, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekibinin yaptigi kontrolde, hafif ticari aracin sürücüsü Ismail Kondu’nun araçta sikistigi belirlendi. Itfaiye ekiplerinin kisa sürede müdahalesi ile soför sikistigi yerden çikartilarak saglik ekiplerine teslim edildi. Yarali soför ambulans ile hastaneye kaldirilirken, otobüste ise yaralanan olmadi. Polis ekipleri yolu kismen trafige kapatirken, kazayla ilgili çalisma baslatildi.

Halk otobüsü soförü Abdülkadir kosu, ”Sag seritten geliyordum, Kepez kent meydanindan ilerleyen hafif ticari aracin soförü yola çikti. Onu görür görmez kendimi sola attim ama kaza oldu, yapacak bir yok” dedi.

Kaynak: İHA