Dogan Açiklamasi 'Samsun Için Haziriz, Kararliyiz'

AK Parti’nin Samsun Büyüksehir Belediye Baskan adayi Halit Dogan, “Genç, dinamik, potansiyelinin farkinda, vatandasiyla iç içe bir belediyecilik anlayisi ile Samsun’umuz için çalismaya devam edecegiz. Sehrimiz 17 ilçesi, güler yüzlü, yardimsever insanlariyla her seyin en iyisini hak ediyor. Bizler bu suurla ‘Samsun için haziriz, kararliyiz’ diyerek, sevgiyle ve dayanismayla güçlenen bir sehir insa edecegiz” dedi.

Dogan Açiklamasi 'Samsun Için Haziriz, Kararliyiz'
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Samsun’un da aralarinda bulundugu büyüksehir belediye baskani adaylarini açikladi.

Halen Çarsamba Belediye Baskanligi görevini yürüten Halit Dogan, AK Parti’nin Samsun Büyüksehir Belediye Baskan adayi oldu.

"Hemsehrilerimizin refahini en üst düzeye çikarmak için çalisacagiz"

Aday gösterilmesinin ardindan açiklamalarda bulunan Çarsamba Belediye Baskani ve AK Parti Samsun Büyüksehir Belediye Baskan adayi Halit Dogan, “AK Parti Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in teveccühleri ile AK Partimizin Samsun Büyüksehir Belediye Baskanligi görevi sahsima layik görüldü.

Hemsehrilerimizden aldigimiz güçle 5 yildir Çarsamba Belediye Baskanligi görevini yerine getiriyorum. Bundan sonra da genç, dinamik, potansiyelinin farkinda, vatandasiyla iç içe bir belediyecilik anlayisi ile Samsun’umuz için çalismaya devam edecegiz. Sehrimiz 17 ilçesi, güler yüzlü, yardimsever insanlariyla her seyin en iyisini hak ediyor. Bizler bu bilinçle ‘Samsun için haziriz, kararliyiz’ diyerek, sevgiyle ve dayanismayla güçlenen bir sehir insa edecegiz. Sanayisi, turizm yatirimlari, sanattan spora, egitimden kültüre hayata geçirecegimiz her türlü faaliyetle sehrimizi ilmek ilmek dokuyacak, hemsehrilerimizin refahini en üst düzeye çikarmak için çalisacagiz. Cumhuriyetimize giden yolda ilk adim olan Samsun’umuz, Türkiye Yüzyili vizyonuna yakisir hamlelerle büyüyen ve gelisen örnek bir sehir olacaktir” diye konustu.

Dogan, sunlari söyledi:

“Türkiye’nin en verimli iki ovasi arasinda yer alan, deniz ve kara ulasimi ile tüm Asya’yi Karadeniz üzerinden Avrupa’ya baglama potansiyeli olan, genç ve dinamik nüfusu ile bölge için cazibe merkezi olmaya müsait Samsun için yeni bir misyon, yeni bir vizyon ve Türkiye Yüzyili’nin baslangici güzide kent olmaya dogru gidiyoruz. Ülkece 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayrami kutluyoruz her yil. 19 Mayis demek Samsun demektir. Samsun gençlik ve spor demektir. Allah vergisi çok güzel bir cografyamiz ve müthis bir turizm potansiyelimiz var. Yapmamiz gereken tek sey ‘gençlik, spor ve turizm’ için Samsun’u cazibe merkezi kilmak, güvenli ve dirençli kent haline getirmektir. Bu amaçla ve bu vizyonla adaylik sürecimizi baslatmak istiyorum. Dünyada kutlu bir mücadelenin basladigi kent olup, tüm ülke gençligine Gençlik ve Spor Bayrami hediye etmeye vesile olmus bir kentin layigi dünya olimpiyatlarina ev sahipligi yapmaktir. Sadece bu tarihsel potansiyelimizi ve gerçekligimizi iyi tanittigimiz takdirde bir olimpiyat kenti olmamiz önünde hiçbir engel yoktur.”
Kaynak: İHA