Bozüyük'te Sunay Akin Ve Ilhan Sesen'den Unutulmaz Bir Gece

Bozüyük Belediyesi tarafindan 1. Inönü Zaferi’nin 103’üncü yil dönümü nedeniyle düzenlenen Sunay Akin ve Ilhan Sesen’in birlikte sahne aldigi “Zafere Giden Yol” adli program yogun ilgi gördü.

Bozüyük'te Sunay Akin Ve Ilhan Sesen'den Unutulmaz Bir Gece
Türkiye’nin en basarili müzisyenlerinden Ilhan Sesen, sair, yazar, tiyatrocu, arastirmaci ve ayrinti ustasi Sunay Akin ile çok özel bir gösteriyle Bozüyük’te Hasan Ali Yücel Sosyal Kültürel Tesisi’nde bir araya geldi. Programi Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Il Emniyet Müdürü Beyti Kalayci, Ilçe Mühimmat Komutani Mühimmat Yüzbasi Caner Yilmaz, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Alper Soner Serin, Belediye Baskan Yardimcilari Mahmut Findik ve Ali Sahinoglu, Kent Konseyi Baskani Nurettin Oydu, Ilçe Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, çevre illerden gelen AKUT gönüllüleri, mahalle muhtarlari, belediye meclis üyeleri, Il Genel Meclis Üyesi Hüseyin Elmas, CHP Il Baskani Ali Özdemir, CHP Ilçe Baskani Ismail Akçasoy ile sanatsever Bozüyüklüler izledi.

Ilgi ve begeni ile izlenen programda Sunay Akin, kendine has, sasirtici üslubuyla etkileyici öyküleri ve siirlerini seslendirirken kendisine sevilen yorumculardan Ilhan Sesen eslik etti. Programin sonunda sahneye gelen Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu salonda bulunan davetlilere hitap ederek “Sevgili hemsehrilerim, ben söyleyecek söz bulamiyorum bu kadar güzel bir sunum bu kadar güzel müziklerle en sonunda Bozüyük’ümüzü de animsayan bu bizim Inönü Savaslarini, zaferlerini anma günümüzde bizi onurlandirdiginiz için hem sazlardaki kardeslerimi, hem Ilhan Bey’i, hem Sunay Bey’i yürekten tebrik ediyor, sizlere bizlerle birlikte oldugunuz için çok tesekkür ediyorum” dedi.

Baskan Bakkalcioglu Ilhan Sesen ve Sunay Akin’a Bozüyük seramiginden yapilmis Atatürk plaketi takdim ederek çiçek, Nutuk ve Türk bayragi hediye etti. Daha sonra AKUT gönüllüleri tarafindan da Baskan Bakkalcioglu, Ilhan Sesen ve Sunay Akin’a hediye takdiminde bulunuldu.
Kaynak: İHA