Baskan Sandal Açiklamasi 'Gençleriyle Güçlü Bir Bayrakli Olusturduk'

CHP Bayrakli Ilçe Baskanligi, yerel seçimlere yönelik Genisletilmis Gençlik Toplantisi düzenledi. Gençlerin seçim sürecindeki önemi ve Bayrakli’da seçime yönelik hazirliklar konusuldu. Toplantiya katilan Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Kalici bir basari elde etmek istiyorsaniz, o kentin gençlerine güvenmelisiniz. Biz Bayrakli’da bunu basardik ve gençleriyle güçlü bir Bayrakli olusturduk” dedi.

Baskan Sandal Açiklamasi 'Gençleriyle Güçlü Bir Bayrakli Olusturduk'


Gençler için yol haritasi belirlendi

Bayrakli Havuz Kafe’de düzenlenen CHP Bayrakli Ilçe Baskanligi Genisletilmis Gençlik Toplantisi’na Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, CHP Bayrakli Ilçe Baskani Didem Gültekin ve 100’ün üzerinde partili genç katildi.

Toplantida yerel seçimlerin önemi, ilk kez oy kullanacaklara yönelik uygulanacak çalisma yöntemleri, alan çalismalarina yönelik hazirliklar konusuldu. Gençlerin talep, öneri ve düsünceleri alinarak yerel seçimin gençlik ayagindaki yol haritasi belirlendi.

“Gençlere güveniyoruz”

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Kalici basarilar elde etmek istiyorsaniz, gençlerin bilgisine, heyecanina, hayallerine güvenmek zorundasiniz. Siyasette de bu böyle! Bir kenti ancak ve ancak davasina inanmis gençlerle kazanabilirsiniz. Biz Bayrakli’da bunu basardik. Atatürk’ün gençleriyle uyum içinde, özveri ve alin teriyle seçimler geçirdik. Simdi önümüzde yerel seçim var ve yine gençlerle sokakta, halkla iç içe olmaya devam edecegiz” dedi.



“Basarinin mimari gençlerdir”

CHP Bayrakli Ilçe Baskani Didem Gültekin ise “Genel seçimde sagladigimiz basarinin gerçek mimarlari siz gençlerin azmi ve çaliskanligiydi. Hepinizin emegine yüregine saglik. Ülkenin geçtigi su zor günlerde yaptiginiz gerçekten büyük bir fedakarlik. Cumhuriyet Halk Partisi’nde genç olmak örgütçü olmaktir, azimli olmaktir, fedakarlik demektir, bedel ödemeyi göze almaktir. Simdi daha güçlü, daha örgütlü bir sekilde buradayiz ve sizlerle birlikte örgütlü bir çalisma ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayragi sizlerin sayesinde dalgalanmaya devam edecek” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA