Baskan Demir Açiklamasi 'Halit Dogan Kardesimize Basarilar Diliyorum'

Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, Cumhur Ittifaki Samsun Büyüksehir Belediye Baskanligina aday gösterilen Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan’a basarilar diledi.

Baskan Demir Açiklamasi 'Halit Dogan Kardesimize Basarilar Diliyorum'
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Samsun’un da aralarinda bulundugu büyüksehir belediye baskani adaylarini açikladi.

Halen Çarsamba Belediye Baskanligi görevini yürüten Baskan Halit Dogan, AK Parti’nin Samsun Büyüksehir Belediye Baskan adayi oldu. Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda Büyüksehir Belediyesi’nin yeni adayi Halit Dogan’i tebrik etti. Baskan Demir, "2024 yerel seçimlerinde AK Partimizin Samsun Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Halit Dogan kardesimize bu yolda basarilar diliyor; 2019 yilinda teslim aldigimiz hizmet bayragini bizden devralarak Samsun’umuz için askla çalisacagina gönülden inaniyorum. Hayata geçirdigimiz pek çok hizmet ve vizyon proje ile Samsun’un tarihi dönüsümünü baslattigimiz bu dönem, Samsun için yeni bir baslangiç olmustur. Bundan sonra da Samsun her alanda adindan daha fazla söz ettirecek, var olan potansiyelini hep yukari tasiyacaktir. Hayirli olsun Samsun’um” ifadelerini kullandi.

"Destekleriniz bizim için önemli"

Baskan Halit Dogan da sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, "Degerli Baskanim Mustafa Demir; kiymetli desteginiz için çok tesekkür ederim. Samsun’da hizmet bayragini tasiyarak bugünlere getirdiginiz için memleketimiz adina minnettariz. Yürütecegimiz projelerde destekleriniz bizim için önemli. Sehrimizin gelecegi için canla basla çalismak için haziriz, kararliyiz" seklinde cevap verdi.
Kaynak: İHA