Maher Holding Sigorta Grubu Iç Anadolu Bölge Müdürlügü'nün Yeni Ofis Açildi

Maher Holding Sigorta Grubu, gerçeklestirdigi yeni Iç Anadolu Bölge ofislerinin açilisi vesilesiyle acenteleriyle bir araya geldi.

Maher Holding Sigorta Grubu Iç Anadolu Bölge Müdürlügü'nün Yeni Ofis Açildi
Türkiye genelinde 6 binden fazla acente ve is ortagi ile müsterilerine hizmet veren Quick ve Corpus Sigorta Iç Anadolu Bölge Müdürlügü’nün yeni ofis açilisi 30 Ocak tarihinde Ankara’da gerçeklesti.

Maher Holding Yönetim Kurulu ve istirak sirketlerinin yöneticileri açilistan hemen önce Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak ve saygi durusunda bulunmak için Anitkabir’i karanfillerle ziyaret etti.

Maher Holding Sigorta Grubu Baskani Ahmet Yasar, Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, Corpus Sigorta Genel Müdürü Murat Sisli, yönetim kurulu üyeleri ile üst düzey yöneticilerin katilim sagladigi açilisa Türkiye Sigorta Birligi Genel Sekreteri Özgür Obali ile çok sayida acente ve sektör temsilcisi de katilim gösterdi.

Ankara’da bir is merkezinde gerçeklesen açilista konusan Corpus Sigorta Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Ugur Tevfik Dogan, yeni bölge ofisinin açilisindan duydugu memnuniyet duydugunu belirterek, “Sigorta grubumuzun sektörde emin adimlarla büyüdügünü ve ailemizin genisledigini görmek çok gurur verici. Yolumuz uzun, hedeflerimiz büyük ve enerjimiz tam; yeniliklerimizin de devamini diliyorum. Yeni bölge ofisimiz hepimize hayirli ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.

Açilis, kurdele kesiminin ardindan acentelerle birlikte yenen aksam yemeginin ardindan son buldu.
Kaynak: İHA