Ak Kadinlardan Elden Ele Dernegi'ne Ziyaret

Insanlik Için Elden Ele Dernegi, Ak Parti Zonguldak Il Kadin Kollari Yönetimini ve Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim Alan’in esi Ceyda Alan’i misafir etti.

Ak Kadinlardan Elden Ele Dernegi'ne Ziyaret
Adalet ve Kalkinma Partisi Zonguldak Il Kadin Kollari baskani Tülay Sayili beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim Alan’in esi Ceyda Alan ile beraber, yönetiminin tamami kadinlardan olusan ve geçtigimiz günlerde 2. Kurulus yildönümünü kutlayan Insanlik Için Elden Ele Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’ni ziyaret etti. Ziyarette taraflar sohbet edip görüs alisverisinde bulundular.

Ak Kadinlari ziyaretinde Insanlik Için Elden Ele Dernegi Baskani Bilgin Bayat ve yönetim kurulu üyeleri agirladi. Insanlik Için Elden Ele Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Bilgin Bayat ziyarette yaptigi konusmasinda “Öncelikle sayin baskan Tülay Sayili Hanimefendiye ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Hepimizin ortak bir amaci var. Onlar siyaset yaparak halka hizmet ediyorlar, bizde sosyal sorumluluk bilinci ile halkimiza hizmet, vatandaslarimiza destek oluyoruz. Güzel bir görüsme ve fikir alisverisi oldu. Insallah kadinlar olarak bundan sonra ortak projelerde, sosyal sorumluk projelerinde yine bir arada oluruz. Dernegimizin Baskan Yardimcisi Gülden Eryigit’te onlarin yönetiminde. Yani bir ayagimiz orda, onlarinda bir ayagi burada. Son olarak önümüzde bir yerel seçim var. Onlari yogun bir dönem bekliyor. Kendilerine gerçeklestirilecek olan yerel seçimlerde basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA