Afyonkarahisar'da 2024 Yili Sehitler Takvimi Yayinlandi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafindan Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi’nin katkilariyla hazirlanan 2024 Yili Sehitler Takvimi yayinlandi.

Afyonkarahisar'da 2024 Yili Sehitler Takvimi Yayinlandi
Sehit ve gazilerin hatiralarini yasatmak adina hazirlanan 2024 Sehitler Takvimi, Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Sube Baskani Ismail Kumartasli, sehit aileleri ve gazilerin katilimiyla baskanlik makaminda düzenlenen programla tanitildi.

Baskan Zeybek, vatanin bölünmez bütünlügü için canini seve seve feda eden tüm sehitleri rahmet, minnet ve sükranla yâd ederken gazilere saglik ve afiyet diledi. Sehit ailelerinin her zaman yanlarinda oldugunu dile getiren Baskan Zeybek, “Sehitlerimizin fotograflarinin oldugu Sehitler Takviminin basimini yaptik. Cenab-i Allah güzel ülkemize göz diken hainlere firsat vermesin. Türk Silahli Kuvvetlerimize, güvenlik güçlerimize güç kuvvet, metanet diliyorum. Zor bir cografyada yasiyoruz. Vatanimiz için canlarini feda eden sehitlerimiz için ne yapsak azdir. Cenab- Hak ülkemize göz diken hainlerin belasini versin. Tüm sehitlerimizin ruhu sad mekânlari cennet olsun. Sehitlerimizin emaneti ailelerimizin her zaman yanindayiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA