Tokat Belediye Baskan Adayi Eroglu'ndan Istanbul'daki 700 Bin Tokatliya Çagri

Tokat Belediye Baskani Avukat Eyüp Eroglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Tokat Belediyesine yeniden aday göstermesinin ardindan bugün göreve basladi. Tokat’in manevi liderlerinden Abdülmecid-i Seyh-i Sirvani Hazretlerinin kabrini ziyaret ederek görevine baslayan Baskan Eroglu, Istanbul’da yasayan 700 bin Tokatliya da mesaj gönderdi.

Tokat Belediye Baskan Adayi Eroglu'ndan Istanbul'daki 700 Bin Tokatliya Çagri
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan AK Parti’nin yeniden Tokat Belediye Baskan Adayi olarak açiklanan mevcut Belediye Baskani Eyüp Eroglu, Tokat Belediyesi’ndeki mesai arkadaslari tarafindan coskuyla karsilandi.

Belediye Baskani Eyüp Eroglu, Istanbul dönüsü sonrasinda ilk mesaisine Tokat’in manevi liderlerinden Abdülmecid-i Seyh-i Sirvani Hazretlerinin kabrini ziyaret ederek basladi.

Dualarin ardindan Tokat Belediye Baskanlik binasina gelen Baskan Eroglu’nu Tokat Belediye personeli karsiladi.

Belediye Baskanlik binasi önünde toplanan personele tesekkür eden Belediye Baskani Eyüp Eroglu, Tokat Yüzyili hedefi dogrultusunda hiz kesmeden çalisacaklarini belirtti.



Yine, yeniden yola çiktik

Baskan Eroglu; “Tokat’imizin manevi liderinin kabrini ziyaret ederek mesaiye basladik”

Ilk günkü heyecanla göreve basladiklarini söyleyen Baskan Eyüp Eroglu, “Yine yeniden bir yola çiktik. Rabbim mahcup etmesin. Biraz öncede sehrimizin manevi büyügü Abdülmecid-i Seyh-i Sirvani Hazretlerini ziyaret ederek dualarimizi ettik. Geçtigimiz pazar günü Cumhurbaskanimizin tensipleriyle yeniden Tokat’imizda üçüncü dönem olarak belediye baskan adayligimiz ilan edildi. Dün itibariyle de sehrimizin, sevenlerimizin, dostlarimizin karsilamasiyla dün startimizi verdik. Bugün de ilk is günümüz oldugu için biz de sabah mesai arkadaslarimizla birlikte Tokat’imizin manevi büyügü, manevi lideri Horasan erenlerinden Seyh-i Sirvan hazretlerinin kabrine geldik. Burada dualarimizi okuduk. Ellerimizi kaldirdik. Basta Rabbimize sükrettik. Memleketimize yine yeniden hizmet etmeyi, bu hizmet etme yolunda dogru isler yapmayi rizasina muvafik ameller yapmayi ve hayirla bu hizmetleri yürütmeyi diledik” dedi.

Istanbul’daki 650 binden fazla Tokatli seçmene çagrida bulunan Baskan Eroglu; “Istanbul sehirlerin sultani. Tokat’imiz gibi, Türkiye’miz gibi Istanbul’umuzda bizim de göz bebegimiz. Bu anlamda da Istanbul’da çok önemli bir seçim var. Insanlar orada inaniyorum ki yeniden hizmet belediyeciligine, gönül belediyeciligine, AK Parti belediyeciligine dogru bir tercihte bulunacaklar. Bundan hiçbir süphemiz yok. Bes yildir orada yapilmayan ve yine algi belediyeciligi son bulacak. Ben nasil ki Tokat Belediyemizin seçimlerini ne kadar önemsiyorsak Istanbul belediyemizin de seçimlerinin bu anlamda çok önemsiyorum. Çok kaliteli, çok hizmet insani olan bir adayimiz. Bir dönem bakanligimizi da yapmis olan Murat Kurum Bey malumunuz oldugu üzere aday oldu. Tabii bizim de çok orada hemserimiz var. Yaklasik 700 bine yakin Tokatli hemserilerimiz orada yasiyorlar. Onlarin da bu anlamda eminim ki tercihlerini de bu yönde hizmet yönünde ve bu sehre yani Istanbul’a güzel isler yapacak, insan yönünde kullanacaklarina da cani yürekten de inaniyorum ve bu anlamda da 31 Mart’ta Istanbul Belediyesi binasina AK Parti bayragini belediyenin yeniden çekilecegini, göndere koyulacagina inaniyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA