KBÜ'den SOSYALFEST Isbirligi Toplantisi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik, SOSYALFEST etkinligi çerçevesinde Milli Egitim Bakanligi ile yürütülen is birligi hakkinda görüsmek üzere Din Ögretimi Genel Müdürü Ahmet Isleyen ve Karabük Milli Egitim Müdürü Nevzat Akbas ile bir araya geldi.

KBÜ'den SOSYALFEST Isbirligi Toplantisi
SOSYALFEST etkinliginin genis kapsamli bir sekilde düzenlenmesi ve SOSYALFEST’in ögrencilere daha genis bir perspektif sunabilmesi amaciyla yapilan görüsmelerde, Isleyen ve Akbas ile is birligi imkanlari ve etkinlik içerigi detayli bir sekilde ele alindi.

SOSYALFEST etkinligi çerçevesinde planlanan faaliyetlerin Milli Egitim Bakanligi ile koordinasyonunu saglamak üzere istisarelerin yapildigi görüsmede, is birliklerinin gelistirilmesi konusunda karara varildi.

Öte yandan Anadolu Imam Hatip liselerinin yüksekögretim kurumlari ile is birligi içerisinde olmasi, üniversite bölümlerine yönelik ögrencilerin farkindaliklarinin artirilmasi, akademisyenler ile sistemli ve planli çalismalar yürütülmesi, ortak projelerin gelistirilmesi, bilim ve medeniyet tarihinde yer alan bilim insanlarinin fikir ve eserlerinin tahlil edilmesi ve böylelikle 21. yüzyil becerileri kazanmis bireyler olarak üniversiteye hazir hale gelmeleri amaciyla hayata geçen Milli Egitim Bakanligi ile ortak yürütülen HIKMET Projesi konusunda da görüsmeler yapildi. Ayrica görüsmede, Karabük Üniversitesinin proje ortagi olmasi nedeniyle memnuniyet duyuldugu ifade edildi.
Kaynak: İHA