Halk Et Satis Magazalarinda 4 Yilda 122 Bin 728 Kilogram Et Ve Et Ürünü Satildi

Antalya Büyüksehir Belediyesi Halk Et Satis Magazalari, uygun fiyatli et ve et ürünlerini vatandaslarla bulusturmaya devam ediyor. Serik’te 4 yil önce hizmete açilan Halk Et Magazasi’nda yaklasik 122 bin 728 kilogram et ve et ürünü satilirken, vatandaslar kaliteli, ucuz ve saglikli et tüketmenin keyfini yasadi.

Halk Et Satis Magazalarinda 4 Yilda 122 Bin 728 Kilogram Et Ve Et Ürünü Satildi
Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek’in yerelden ve kirsaldan kalkinma hedefiyle hayata geçirdigi Halk Et Satis Magazalarina ilgi her geçen gün büyüyor. Antalyali besicilerden alinan hayvanlardan elde edilen et ürünleri vatandaslardan büyük ilgi görüyor. 2 Ekim 2020’de Yeni Mahalle Yasar Uçar Caddesi’nde açilan Halk Et Serik Magazasi bugüne kadar 80 bin kisi tarafindan ziyaret edildi. Halk Et Serik Magazasi’nda 4 yilda satilan et ve et ürünü 122 bin 728 kilograma ulasti.

“Açildigi günden beri buradayim”

Vatandaslara ekonomik, saglikli, güvenilir ve kaliteli et alabilme imkani sunan Halk Et Satis Magazasina Serikliler ilk günden yogun ilgi gösterdi. Halk Et Serik Magazasi’nin açildigi günden buyana müdavimi oldugunu söyleyen Erdogan Tokdemir, “Çok güzel bir hizmet. Çok memnunuz. Açildigi günden beri buradan alisveris yapiyorum. Etler istedigimiz sekilde veriliyor. Temiz ve fiyatlari da çok uygun” dedi.

Herseyiyle çok güzel

Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek’e tesekkür eden Yurdagül Dogan ise, “Halk etten çok memnunuz. Her seyiyle çok güzel. Ürünler taze, fiyatlar makul. Baskanimiz sag olsun” dedi.

Kaynak: İHA