Firçadan Yansiyan Notalar Okul Duvarini Süsledi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (DSHMYO) ögrencileri Topluma Hizmet Uygulamalari dersi kapsaminda Gülay Kaynak Sarikaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde müzik atölyesinde resimler çizip boyama yapti.

Firçadan Yansiyan Notalar Okul Duvarini Süsledi


PAÜ DSHMYO ögrencileri Topluma Hizmet Uygulamalari dersi kapsaminda Gülay Kaynak Sarikaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin müzik atölyesinde notalari resme döktü. Denizli Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakimi ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelisimi Programi Ögr. Gör. Dilek Uludag Kodal, Topluma Hizmet Uygulamalari dersinin; ögrencilerin toplumsal duyarlilik ve farkindalik, isbirligi, dayanisma, etkili iletisim ve öz degerlendirme becerilerini desteklemek amaciyla toplumsal bilincin uygulamali olarak kazandirildigi bir ders oldugunu belirterek ögrencileriyle gurur duydugunu kaydetti.



Müzigin görsel yansimalarini resmeden Yüksekokulu ögrencilerinin ortaya koydugu performans okuldaki ögretmen ve ögrenciler tarafindan takdirle karsilandi. Lise müdürü Muhammetdin Kirli notalarin usta firçalardan yansiyarak atölyeye renk kattigini ifade ederek basta ögrenciler olmak üzere çalismada emegi geçen herkese tesekkür etti.
Kaynak: İHA